Commerciële Eigendommen te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs
£ 561.292 | USD $ 723.391

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 12/14/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

De activa maken deel uit van een mengen-gebruiksgebouw in het begin van Streptokok die Ledras wordt gevestigd. en Streptokok Onasagorou. in het centrum van Nicosia.
Het bezit bestaat uit van negen bureaus op het parterre van het gebouw, acht waarvan met een totaal gebied van 341sqm verenigd zijn. De resterende bureauruimte heeft een gebied van 24sqm en gehuurd.
De activa worden gevestigd op een gebied met vele restaurants, koffiewinkels, winkelen en zijn binnen het lopen afstand aan de de commerciële gebouwen van de stad populairste toeristische aantrekkelijkheden en.
Het wordt op een eerste commercieel gebied gevestigd dat van nieuwe Eleftheria Square een overzicht geeft die Weg Makariou verbindt aan Straten Ledra en Onasagorou op gebied van de Stad van Nicosia het voet Oude, het belangrijkste toeristische gebied van de stad.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nicosia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: