Flatgebouwen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 10.188.000 | USD $ 13.135.200

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Flatgebouwen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/3/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

De onlangs moderne commerciële bouw met hoge specificaties en technologienormen.
- Het wordt gevestigd in één van de meest commerciële gebieden van Limassol, met gemakkelijke toegang tot de strand voorweg, aan stadscentrum en wegnetwerk.
- De directe omringende gebieden worden hoogst op de markt gebracht met winkels, bureaus, banken van lokale & buitenlandse bedrijven en toonzalen van grote commerciële en automobiele organisaties. Ook constant met nieuwe commerciële ontwikkelingen verbeterd wordt die zo tot hoofdappreciatie voor de eigenschappen in het gebied leiden

De deze bouw van Luxe bestaat uit:
- Gebied van het land 1144 Sq.M

- Totaal Behandeld gebied: 3931 Sq. m.
- Benedenverdiepingswinkel en mezzanine met totaal gebied 545 Sq.m.
- 5 niveaus van de ruimte van het open-planbureau met totaal gebied 2.218 Sq.m.
- Gemalen parkeren en 2 kelderverdiepingsniveaus voor parkeerterrein, met totaal Sq gebied 1.409. m. en met een totaal van 38 parkeerplaatsen.

Gehuurd met zeer goede ROI: 4.8%


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: