2 Slaapkamers Vastgoed te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 1.018.800 | USD $ 1.313.520

Slaapkamers: 2
Badkamers:
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

[hc_02456b12afbe1e3e6755d2561]

Een juiste moderne en exclusieve de ontwikkelingswoonwijk van de twee verdiepingsluxe met gemakkelijke toegang tot van de hoofdwegslagaders en toerist gebied van stad.

Het perceel wordt gevestigd bij het gebied van Athanasios van Agio's, in Limassol dichtbij scholen en andere gebouwen van openbaar nut. Het wordt ook gevestigd via gemakkelijke route in een 5 minuten afstand van om het even welk openbaar strand in het hart van toerist, gebied Yermasoyia.

Laatste verkoopprijs voor al gebouw 900.000 voor mijn bedrijf (met inbegrip van de BTW die niet toepasselijk sinds flats is worden gehuurd).

Wordt geïnformeerd dat alle vlakten in een zeer goede prijs worden gehuurd aangezien dit feit een zeer veilige investering met een inkomen van 2700 euro per maand toelaat en zeer binnenkort verhoging voor minstens huur gaat zijn 5%-7%.The is quarantaine voor al jaar lang gehuurd wegens de uitstekende plaats van het gebouw.
Het gebouw is gloednieuw….en het gebouw bestaat uit slechts 4 die luxevlakten met lift, twee met tuinen reeds met automatisch irrigatiesysteem worden voltooid en twee met daktuinen (Approx.45 m2) op een veilig gebied dicht bij scholen, winkelcomplexxen en hoofdslagaders van stad.
De 3 vlakke slaapkamers, heeft 100 m. privé tuin en de 2 slaapkamers op het dak kunnen gemakkelijk met pergola-kiosk, BBQ en Jacuzzi worden bevorderd die u met kleine toevoegingen kunnen toelaten om de prijs veel te verhogen hoger voor toekomstige investering. Alle faciliteiten op het dak als water en elektriciteit zijn op zijn plaats.
De plaats van het parkeren voor 2 auto's en grote privé opslag voor elke flat.
Het zeer stille gebied/de plaats en tegenover het gebouw zijn een gebied van ong. Groen Gebied 1200m2/park zodat kunnen de kinderen veilig enkel buiten hun huis spelen.

[hc_565202cab3751c5d6bdb7ebb5]


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: