Herenhuizen te koop City Center Limassol Cyprus

Prijs

€ 3.700.000 | £ 3.141.300 | USD $ 4.050.020

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Herenhuizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het gebouw wordt gevestigd op het centrumgebied van Limassol.

Het heeft grote zicht en toegankelijkheid zoals op een hoekperceel wordt gevestigd, in één van de belangrijkste wegen van Limassol.

Bovendien heeft het gemakkelijke toegang tot de weg en is naast alle belevingswaarde.

Beschrijving:

Kelderverdieping: 365m2 (als 12 plaatsen van het Parkeren wordt gebruikt) Benedenverdieping die + Mezzanine: 290m2 (als Winkel wordt gebruikt) + 81m2 (als 4 Behandelde plaatsen van het Parkeren wordt gebruikt) + 4 aan het licht gebracht Parkeren places1st + 2de + 3de Verdieping die: Totaal: 785m2 - > 262m2 Elke die Vloer (als bureaus wordt gebruikt)

Totaal Behandeld gebied: 1155m2 +365m2 (Kelderverdieping)

DE FACILITEITEN VAN DE BOUW:

Het systeem van het alarm voor elke vloer. De camera's van de veiligheid voor het gehele bulding. Videocamera bij ingangsgebied. A/c - systeem VRV voor elke vloer. De detectorsalarm van de rook voor het gehele gebouw. Ras floor.PartitionsElectrical en telefoonverbindingen. Vals plafond.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "City Center" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: City Center
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: