Flats te koop City-Center Limassol Cyprus

Prijs

€ 5.150.000 | £ 4.372.350 | USD $ 5.637.190

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Flats
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 11/26/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
First Class Homes
Mark Elliott
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Dit is misschien de computer vertaling:

Het gebouw is in een jonge leeftijd die met goede kwaliteit wordt gebouwd materialen met kolommen en metselwerk van gewapend beton, baksteen en vlak dak. Zowel hebben de opslag als de bureauruimten op de vloeren ceramische vloer en interne houten deuren. Zij hebben externe deuren en glasvensters in een aluminiumkader. Zij hebben eenheidsairconditioners op alle gebieden verdeeld. De benedenverdiepings communale gebieden, de ingangen aan de vloeren en een deel van de trap hebben een granietvloer. Het gebouw wordt gediend door een trappenhuis en een lift. De benedenverdieping van het gebouw is uiterlijk gevoerd met kalksteensteen. Het is in een zeer goed voorwaarde en een onderhoud.

Het directe gebied van het bezit is wezenlijk de laatste jaren bevorderd aangezien het begin van TEPAK in September 2005 en de restauratie en de wederopbouw van oude gebouwen werkt die zullen gebruikt=worden= en wordt gebruikt in de nabije toekomst om more and more studenten aan te passen.

Dit bezit wordt centraal gevestigd in het hart van het handelscentrum van Limassol, zeer dicht aan de Straat van Agiou Andreou en de Bibliotheek van TEPAK, evenals de Gemeentelijke Markt.

Het bezit behoort tot de Pa6 ontwikkelingsstreek met een maximum de bouwfactor van 1.80: 1, omvattend 0.70: 1 op 3 vloeren en toegelaten gebruik met betrekking tot kernstreken zoals winkels, bureaus, restaurants, enz. Het heeft alle noodzakelijke diensten, namelijk watervoorziening, elektriciteit en telefoon.

Vandaag wordt het gehele gebouw gehuurd aan 2 huurders binnen aan een Ministerie die de benedenverdiepingswinkel met de mezzanine en van de Amerikaanse club van automobilisten huurder huurt die de andere vloeren huurt.

De totale huur van de bouw bedraagt € 130.000 per jaar.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "City-Center" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: City-Center
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: