Flatgebouwen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 1.273.500 | USD $ 1.641.900

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Flatgebouwen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 3/28/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

VERMELD VERHAAL DRIE HET INBOUWEN VAN LIMASSOL MET MOGELIJKHEDEN EN POTENTIEEL VOOR DIVERS GEBRUIK.

ALGEMEEN

De bouw met drie verdiepingen een totaal gebied van sqm 660, dat van drie afzonderlijke landgoederen als volgt wordt samengesteld.

(a) benedenverdiepingswinkel met ingang van streptokok 109 van Dimitriou Nikolaidi sqm totaal gebied.

(b) benedenverdiepingswinkel met ingang van Agiou Andreou 125 sqm totaal gebied.

(c) hogere vloerflat met ingang van streptokok 234 van Agiou Andreou sqm totaal gebied.

(d) de bovenkant van het dak van flat met totaal gebied van sqm 234 waarvan sqm 125 behandelde ruimteideal voor de verwezenlijking van een daktuin is.

Verhaal twee bewaarde de bouw met dak, kenmerkende steekproef van stedelijke architectuur in Limassol in het begin van de 20ste eeuw. De specialiteit van het gebouw wordt afgeleid uit de toevoeging van een lager dak op bovenkant die het maakt als een drie verhaalgebouw kijken en het behalve andere gebouwen van de zelfde leeftijd in het zelfde gebied plaatst.

Gevestigd in het hart van de historische kern van Limassol, hoek van Agiou Andreou en Nikou Nikolaidi met twee kanten naar de wegen van 15.7 en 16 respectievelijk meters. Op de benedenverdieping die 5 meters lang is, zijn er twee winkels die voor het zelfde doel tot vandaag worden gebruikt. De ingang wordt gevestigd op het het oosteneind van de het noordenkant naar Agiou Andreou. Van de hal die breed 3 meters is leiden de ruime steentreden tot de hoge plafondruimten die gebruikten om uit het landgoed te bestaan. Vandaag heeft deze vloer geen bepaald gebruik.

Het gebouw is in over het algemeen goede voorwaarde


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: