Vastgoed te koop Naafi Limassol Cyprus

Prijs

€ 3.300.000 | £ 2.801.700 | USD $ 3.612.180

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte:
Verkoop type: Nieuwbouw

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Nu gevestigd in hart van Limassol stadscentrum, de deze commerciële bouw in beschikbaar voor verkoop. In een eerste plaats, enkel weinig meters van stadscentrum en alle belevingswaarde met inbegrip van banken, kleinhandelswinkels, de ziekenhuizen en veel meer.
Het bezit zit op een perceel van 518m ². Op de belangrijkste winkel kunt u 4 W/C en een kleine keuken voor de behoeften van het personeel vinden. In bovengenoemde winkels zijn er 4 aprtments: merk op dat vlakten 3 & 4 leeg zijn. Terwijl vlakke 1 tot November 2018 en vlakke 2 tot medio 2019 hun contracten verlopen.

Is de gehele bouw van ?he voor verkoop.

Breng 518 m2New in kaart Bouwend 6 vloeren en 24 m die 180%Area Dekking 50% heightBuilding
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Naafi" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Naafi
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: