Flatgebouwen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 1.724.400 | USD $ 2.222.400

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Flatgebouwen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/17/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

De hoge bouw van eind woon 4 verdieping in stadscentrum het bestaan uit van 4 2 slaapkamerflats en 2 gehele vloer 3 slaapkamerflats.

De hoogste vloer heeft ook a roofgarden met een pool en barbecuegebied.

Binnen Behandeld Gebied: 605m2
Behandelde Veranda's: 164m2
Aan het licht gebrachte Veranda's: 80m2
Roofgarden: 60m2

Italiaanse ceramische tilesFloating type houten vloer in bedroomsItalian gemaakte wardrobesElectric shuttersItalian kabinetten en synthetische steen worktops in kitchenProvision voor hoofd LEIDENE van de verlichtingscontrole lichten in alle het leven areasFaçade LightingLandscape LightingOccupancy sensoren voor het parkeren van areasElectric blinden in bedroomsTraffic IF-RF van het barrierTVSysteem Centraal de opsporings systemVideo-ingang van SystemFire van de Distributie van TV systeem
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: