« Terug

Cyprus Flatgebouwen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Beschrijving:
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Deze Woonplaats is moderne woon complex met een gebied van 687 die m2, op het gebied van Pappas (Limassol) wordt gevestigd, vijf minuten gang van het overzees. Dichtbij de volledige infrastructuur.


Het complex heeft slechts drie flats, elk waarvan een gehele vloer bezet.


Het gebied van flats op de eerste en eerste verdieping - 205 vierkante meters. m, met inbegrip van een openluchtterras van 45 sq.m.


De flat op de derde verdieping (penthouse) heeft zijn eigen zwembad op het open terras op het dak. Het gebied van de flat is 295 sq.m.


Op het gesloten grondgebied van complex is er een behandeld parkeren, een well-kept tuin, een zwembad, een speelplaats van kinderen. Er zijn individuele bergruimten voor elke flat.


Het complex wordt ontworpen en overeenkomstig de recentste architecturale tendensen gebouwd. De bouw gebruikte moderne bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit. Vandaag in Limassol zijn er niet zodat vele die de klassenflats van de Premie dichtbij het overzees worden gevestigd. De meeste huizen met gelijkaardige plaatsen overschrijden vaak 15 jaar oud, terwijl de moderne gebouwde huizen gebruikend de recentste technologieën veel gevraagd zijn.


Het investeringsvoorstel is voorgenomen voor de aankoop van het volledige complex aan een prijs beduidend lager dan de marktprijs. De strategie uit investering - de verkoop van flats afzonderlijk bij marktprijzen na voltooiing.


De kenmerken van de bouw:

De gesloten privé complexe het Modelleren Woonkamer van het Systeem van de tuin Audiovisuele Toegang, de eetkamer en de open toiletten van de Gast van de plankeuken Drie dubbele slaapkamers (de hoofdslaapkamer heeft zijn eigen badkamers) de keukens Van uitstekende kwaliteit en de gepaste countertops van het garderobesGraniet van het de druksysteem van het Water uitwisseling Dubbel van de Hitte van het waterverwarmers van de systeem „pijp in pijp“ het Zonne verglaasden vensters en versterkten de het deurenKlamboes Behandelde parkeren en bergruimte voor elke flat van de het terrasVRV centrale airconditioning van het deuren het Gemeenschappelijke dak van de het systeemCentrale verwarming Systeem van het de vloer Slimme Huis Warme

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:
Kenmerken eigendom:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Ligging:
Oppervlakte: 687 (m2)
Oppervlakte grond: 537 (m2)
Bouwdatum:

Keuken:
Keukenblokken:
Geïnstalleerde keuken:
Oven/fornuis:
Koelkast:
Diepvries:
Vaatwasser:
Wasmachine:

Plaatselijke voorzieningen:
Cafés
Restaurants:
Nachtclubs:
Autoverhuur:
Golfterrein:
Fitness:
Tennis:
Supermarkten:
Overig:
Centrale verwarming: check
Airconditioning: check
Garage:
Tuin:
Sauna:
Jacuzzi:


Plaatselijke activiteiten:
Vissen:
Paardrijden:
Duiken:
Surfen:
Wandelen:
Historische sites:
Golfterrein:
Overig:

Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Overig:
Share |
Languages  Russian Italian Spanish Dutch French German English