Percelen te koop Papas-Area Limassol Cyprus

Prijs

€ 2.950.000 | £ 2.504.550 | USD $ 3.229.070

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Percelen
Oppervlakte: Floor: 687 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 11/26/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
First Class Homes
Mark Elliott
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.

Dit is misschien de computer vertaling:

Deze Woonplaats is moderne woon complex met een gebied van 687 die m2, op het gebied van Pappas (Limassol) wordt gevestigd, vijf minuten gang van het overzees. Dichtbij de volledige infrastructuur.


Het complex heeft slechts drie flats, elk waarvan een gehele vloer bezet.


Het gebied van flats op de eerste en eerste verdieping - 205 vierkante meters. m, met inbegrip van een openluchtterras van 45 sq.m.


De flat op de derde verdieping (penthouse) heeft zijn eigen zwembad op het open terras op het dak. Het gebied van de flat is 295 sq.m.


Op het gesloten grondgebied van complex is er een behandeld parkeren, een well-kept tuin, een zwembad, een speelplaats van kinderen. Er zijn individuele bergruimten voor elke flat.


Het complex wordt ontworpen en overeenkomstig de recentste architecturale tendensen gebouwd. De bouw gebruikte moderne bouwmaterialen van uitstekende kwaliteit. Vandaag in Limassol zijn er niet zodat vele die de klassenflats van de Premie dichtbij het overzees worden gevestigd. De meeste huizen met gelijkaardige plaatsen overschrijden vaak 15 jaar oud, terwijl de moderne gebouwde huizen gebruikend de recentste technologieën veel gevraagd zijn.


Het investeringsvoorstel is voorgenomen voor de aankoop van het volledige complex aan een prijs beduidend lager dan de marktprijs. De strategie uit investering - de verkoop van flats afzonderlijk bij marktprijzen na voltooiing.


De kenmerken van de bouw:

De gesloten privé complexe het Modelleren Woonkamer van het Systeem van de tuin Audiovisuele Toegang, de eetkamer en de open toiletten van de Gast van de plankeuken Drie dubbele slaapkamers (de hoofdslaapkamer heeft zijn eigen badkamers) de keukens Van uitstekende kwaliteit en de gepaste countertops van het garderobesGraniet van het de druksysteem van het Water uitwisseling Dubbel van de Hitte van het waterverwarmers van de systeem „pijp in pijp“ het Zonne verglaasden vensters en versterkten de het deurenKlamboes Behandelde parkeren en bergruimte voor elke flat van de het terrasVRV centrale airconditioning van het deuren het Gemeenschappelijke dak van de het systeemCentrale verwarming Systeem van het de vloer Slimme Huis Warme

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Papas-Area
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 687 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: