Vastgoed te koop Kato Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs

€ 8.500.000 | £ 7.216.500 | USD $ 9.304.100

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

De Kans van de investering voor een uitzonderlijk 3 sterHotel in Paphos Cyprus met 80 Engels-reeksruimten volledig met airconditioning en verwarmde, WiFi, groot zwembad, complex van winkels, privé balkons die ongelooflijke overzeese of stadsmeningen & veel meer aanbieden! Het fantastische de kans Voordelige LuxeHotel die van de Investering van de UITBREIDING van het Hotel meer dan 15 jaar werken biedt de kans van Investeerders. ~ Het gewaarborgde Rendement van Prestaties van Investering voor 5 jaar, 10 jaar of langere Vaste Termijn ~ heeft de geschiedenis van succes van het Complexe Hotel & de Winkels“ aan iedereen bewezen wie in de laatste 15 jaar van zijn bestaansprestaties uitzonderlijk de groeiverwachtingen van succesvol en hoogst voordelig overschrijdende iedereen, ondanks sommige tekens van een recessie in de markt van het Toerisme is geweest. De prestaties en de winst betekenen dat de goed in werking gestelde en goed in werking gestelde verrichtingen van de Gastvrijheid die met de de hoge verwachting en waarde van mensen voor geldfactor kunnen in overeenstemming zijn de dicterende elementen voor ons eerste succes samen met het de het correcte beleidsimplementatie, in de begroting opnemen en beleid en de procedures van het Beheer zijn. Prijs: 8,500,000 euro.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kato Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: