Flatgebouwen te koop Kato Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs
£ 1.892.421 | USD $ 2.439.863

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Flatgebouwen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 4/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Gevestigd in Kato Paphos, een minieme gang 5 aan het strand en enkel 15 minuten in het trillende havengebied met zijn middeleeuws kasteel, restaurants, en vele winkels. Gevestigd in het centrum van Hotels, Restaurants en Winkels . U wordt ook ideaal gezien gevestigd voor Waterpark, Golf van de Inham van het Eiland, die en veel meer het karting. Alle FLATS worden geleverd volgens een hoge norm met volledig uitgeruste keuken, TV, Airconditioning, WiFi en balkon met meubilair. Alle ruimten hebben afzonderlijke W.C. met bad en van de Douche Faciliteiten. Het complex heeft een privé zwembad met zonbedden. De plaats is uniek en deze eenheden kunnen ook als Huur van de Vakantie voor meer terugkeer worden aangeboden. Jaarlijks Inkomen van €80,000 (iedereen wordt gehuurd lange termijn nu).

Totale verkoopprijs voor de bovengenoemde eigenschappen bij €2,299,000.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Kato Paphos" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kato Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: