Flatgebouwen te koop Ayia Napa Famagusta Cyprus

Prijs
£ 2.155.500 | USD $ 2.778.000

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Flatgebouwen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/17/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het hotel is zit op een perceel 1930 sq.m in Ayia Napa, District Famagusta. Het bestaat uit 25 hotelflats waar 13 flats zijn met één slaapkamer en 12 zijn zitslaapkamers op grond en parterre. Ook heeft het een openlucht zwembad met een poolbar, een koffie-restaurant en een kelderverdieping. De flats hebben spleet-eenheden in slaapkamer-levende ruimten, ceramiektegels, gepaste keukens, elektrisch apparaten enz.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Ayia Napa" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ayia Napa
Regio: Famagusta
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: