Vastgoed te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs

€ 1.735.000 | £ 1.473.015 | USD $ 1.899.131

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het bezit betreft een gebouw met vier verdiepingen dat van twee winkels op de benedenverdieping, parkeerplaats in de kelderverdieping en tien woonflats op de hogere vloeren bestaat uit. Benedenverdiepingsdekking 250sqm en bestaat uit 2 identieke winkels met mezzanine. Parterredekking 249sqm en bestaat uit vier studiovlakten en één vlakte met twee slaapkamers. Eerste verdiepingdekking 246sqm en bestaan uit van twee vlakten met één slaapkamer en één met vier slaapkamers en tenslotte derde verdieping dekking 243sqm en bestaan uit twee flats met vier slaapkamers.
De kelderverdieping omvat 455sqm en als parkeerplaats voor 15 auto's gebruikt.
Langs Straat Vyzantiou is er een mengeling van commerciële en wooneigenschappen met toonzalen, winkels, bureaus, flats en huizen. Het directe gebied bestaat uit van wooneigenschappen terwijl het bredere gebied goed en bestaat wordt ontwikkeld uit mengen-gebruiksontwikkelingen . Winkels/toonzalen op de benedenverdieping en de bureaus of vlakten op de hogere vloeren. Talrijke ministeries worden ook gevestigd in het gebied. wegens zijn plaats biedt het uitstekende toegankelijkheid aan de stadscentrum van Nicosia en de omringende gebieden aan
De activa vallen binnen de Eß3 planningsstreek, met de bouw van dichtheidscoëfficiënt 160%, dekkingscoëfficiënt 50%, in 6 vloeren en een maximumhoogte van 24m.
De activa worden momenteel gehuurd.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nicosia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: