Flatgebouwen te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs
£ 3.396.000 | USD $ 4.378.400

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Flatgebouwen
Oppervlakte:
Verkoop type: in aanbouw

Geactualiseerd: 2/26/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Aantrekkelijke investeringskans!

Het project van de studentenwoonplaats is een vier-verhaal modern gebouw dat uit 63 met alle accomodatie studio's, met het supplementaire gebruik van alle communale faciliteiten zoals de hal, de ontvangst, de koffie, TVruimte, studieruimte, gymnastiek en spelruimte, allen op de benedenverdieping samen met de parkerenfaciliteiten bestaat.

Het tekort aan gelijkaardige aanpassing is tien keer het aantal de capaciteit van de Woonplaats van Student en verder met de voltooiing van de Nieuwe Medische School gemoeten weldra in aanbouw stijgen.

Het project is momenteel in studie.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nicosia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: