Commerciële Eigendommen te koop Germasogeia Limassol Cyprus

Prijs

€ 2.400.000 | £ 2.037.600 | USD $ 2.627.040

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Dit moderne complex gevestigd op het gebied van Amathus, 100 meters van het vijfsterrenhotel ` Vier Seizoenen ` met de bureaus en de penthouse voldeed aan opmerkelijk modern architectuur en ontwerp.
De projectdoelstelling is de voltooiing en de normensteun en comfort om alle voorwaarden om en recreatie in een comfortabele atmosfeer met een geraffineerde stijl tot stand te brengen te leven.
Het complex werd ontworpen en werd uitgevoerd volgens de recentste architecturale tendensen en de eisen ten aanzien van een woontoevluchtgebouw. De glasvoorzijde van gebouwen, geeft het een snijkant kijkt met vlotte aspiratie in hoogte.
Het complex heeft een perfecte plaats - op de frontlijn met overzeese mening, dicht bij de beste zandige stranden van Limassol. Er is een ondergronds gebied voor parkeren, presentabele vooringang met een fontein. Dit alles leidt tot een comfort en een gemak van toekomstige eigenaars.

Winkel op het parterre: het binnen gebied 258 m2, behandelde veranda 44 m2, kelderverdieping 194 m2, bedraagt behandeld gebied 495 m2.

Prijs voor de winkel euro.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Germasogeia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Germasogeia
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: