Commerciële Eigendommen te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs
£ 938.145 | USD $ 1.209.533

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 5/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

De deze two-storey commerciële bouw met kelderverdieping wordt gevestigd op Weg Strovolou in Strovolos, Nicosia. Het gebouw bestaat uit een kelderverdieping van circa 435 sqm voor gebruik als parkeerterrein, een benedenverdieping van sqm ongeveer 275 en een hogere vloer van sqm 265.
Het directe gebied wordt goed en bestaat hoofdzakelijk ontwikkeld uit commerciële ontwikkelingen, gebouwen bestaand uit winkels/toonzalen en veel ander commercieel gebruik. Het bredere gebied wordt ontwikkeld met woningbouw met meerdere verdiepingen die, uit parkeerterreinen op de benedenverdiepingen en vlakten op de hogere vloeren worden samengesteld.
De activa vallen binnen de Commerciële Streek van de Planning Eß3 met een coëfficiënt van de de bouwdichtheid van 160% en een dekkingscoëfficiënt van 50%, meer dan 6 vloeren en 24m maximumhoogte. Het gebied van het perceel 577 m2.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nicosia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: