Commerciële Eigendommen te koop Ypsonas Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 1.239.540 | USD $ 1.598.116

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/10/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het bezit is een industrieel pakhuis in drie die vloeren, binnen de industriezone van Ypsonas (3de Limassol Industriezone) worden gevestigd, Limassol.

Het perceel heeft een totaal gebied van 3932sqm en een totaal gebouwd gebied van 2100sqm.

Het gebouw bestaat uit van een kelderverdieping van c. 1.600sqm, een onvolledige benedenverdieping van c.400sqm en een onvolledig parterre van c.160sqm. De kelderverdieping huisvest een productiegebied, beleidsbureaus, een ontvangst, en een hulpruimte voor de werknemers. Een deel van de kelderverdieping is gewijzigd om harders aan te passen. Het gebouw is geconstrueerd met hoogte - de kwaliteitsmaterialen zoals sandwichpanelen, epoxyvloeren en het is uitgerust met brandpreventiesysteem en de verwarmende/koelsystemen van VRV.

Het directe gebied van de activa is een volledig ontwikkelde industriezone met vele industriële gebouwen en pakhuizen evenals sommige fabrieken. Het gebied profiteert van gemakkelijke toegang tot de autosnelweg.

De activa zijn gehouden huur met duur van 99 jaar die vanaf 01/12/2006 beginnen.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Ypsonas" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ypsonas
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: