Villa-Huizen te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs
£ 607.884 | USD $ 783.734

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Deze activa zijn de commerciële bouw c. 55m ten westen van straat Ledras in Nicosia en c. het 300 mnoorden van vierkant Eleftherias in de binnen muren Nicosia.
De activa hebben een totaal gebied van c. 1080sqm en bestaan uit van de benedenverdieping, kelderverdieping en parterre van c. 290sqm elk en de eerste verdieping van c. 210sqm. Alle niveaus hebben een open planlay-out.
Het directe gebied van het bezit bestaat uit van vermelde gebouwen van woon en commercieel gebruik en om het traditionele commerciële centrum van Nicosia beschouwd als. De Straat van Ledras is één van de belangrijkste commerciële straten van Nicosia met talrijke restaurants en winkels, die een hoge hoeveelheid verkeer van zowel toeristen als locals aantrekken.
De activa vallen binnen twee planningsstreken:
- Commerciële streek ??-??t? met de bouw van dichtheidscoëfficiënt van 160%, dekkingscoëfficiënt 70%, in 3 vloeren en een maximumhoogte van 11,5m.
- Woonstreek ?a-? met de bouw van dichtheidscoëfficiënt van 140%, dekkingscoëfficiënt 70%, in 2 vloeren en een maximumhoogte van 8m.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nicosia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: