3 Slaapkamers Vastgoed te koop Polis Polis Paphos Cyprus

Prijs
£ 730.140 | USD $ 941.356

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte: Floor: 245 m2Oppervlakte grond: 750 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
A20 Real Estate
Peter Howard
Ligging: Cyprus
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit PRACHTIG, LUXE 3 slaapkamervilla met OVERZEESE MENINGEN en een TERRAS van het DAK wordt gevestigd op een exclusief gebied van Latchi en is 75 meter van het strand. De Akten van de titel

Geleverd volgens de hoogste norm biedt het 360 gradenmeningen van het grote TERRAS van het DAK met inbegrip van het geheel van Polis Baai, Akamas peninsulaire, de uitlopers van de bergen Troodos en de heuvels aan het zuiden aan. Het strand profiteert van de recente bouw van golfbrekers en is daarom ideaal voor het zwemmen aangezien het blauwe Middellandse-Zeegebied hier zo kalm is

Naast de meningen van het dak, heeft elk van de drie slaapkamers zijn eigen balkon en deze aanbiedingsmeningen aan de 4 windstreken.

De ingang aan het bezit is of door auto door de het opleggen dubbele poorten die tot de dubbele garage met afstandsbediening of door de voetpoort leiden die langs een korte weg tot de voordeur leidt.

Eens door voordeur wordt de verhevenheid van het bezit onmiddellijk duidelijk. Aan het recht is het het dineren gebied. Dit omvat momenteel een cirkelglaslijst met 6 lange achter het dineren stoelen.

Aan de linkerzijde is de heerlijk uitgeruste keuken. De afwerking is van een aantrekkelijk houten ontwerp en worktops worden gemaakt van graniet. De bovenkant van de waaier witte goederen omvat dubbele oven, afwasmachine en haardplaat evenals een externe trekker.

Naast de keuken is ideal die van de nutsruimte ? omhoog de keukenruimte voor het voorbereiden van kwaliteitsmaaltijd for freeing met inbegrip van Griekse salades en Moussaka. De wasmachine en de Amerikaanse stijlkoelkast/de diepvriezer kunnen in de nutsruimte worden gevonden.

De zitkamer rekt de volledige breedte van deze verbazende villa uit. Om één of ander idee van de grootte van deze ruimte te geven comfortabel bevat het 2 zwarte leersofa's elk geschikt voor plaatsing 8 mensen. Er zijn 2 zwarte koffietafels evenals een een vlakke het schermTV van 50 duimLG, een DVD en Internet modem. Overigens wordt Internet verbonden door het huis.

De moderne ruimte en w.c van de familiedouche voltooien de ruimten op deze vloer ? het zeer ongebruikelijk is om een doucheruimte op de benedenverdieping van een bezit van Cyprus te hebben en dit is een ander voorbeeld van de individualiteit van deze buitengewone villa.

De drie slaapkamers zijn op het parterre. De hoofdslaapkamer moet werkelijk worden gezien worden geloofd. Deze grote ruimte met zijn overzees die balkon onder ogen zien niet alleen heeft een ensuitegarderobe maar ook heeft een douche en van de Jacuzzi eenheid. Er zijn ook een grootmoedig gerangschikt het kleden zich gebied evenals een hoop van garderoberuimte. Een kroonluchter die niet uit plaats in een balzaal en een vlakke het schermspeler zou kijken TV en DVD voegt aan het karakter van deze ontzagwekkende ruimte toe

De tweede slaapkamer heeft een gelijkaardige hoeveelheid garderoberuimte en een privé zuiden die balkon onder ogen zien.

Slaapkamer 3 heeft ook zijn eigen balkon die meningen over de aantrekkelijke groene gebied en fruitbomen aanbieden. Deze ruimte heeft ook een vlakke het schermspeler TV en DVD.

De goed uitgeruste familiebadkamers volledig met luchtdouche ligt tussen de tweede en derde slaapkamers.

Dan net toen het doesn ? t om het even welke beter schijnt kunnen krijgen leidt een andere vlucht van treden tot het dakterras. Nu is dit speciaal iets - ideal voor de specifieke zon worshipper die de dag wil doorbrengen die in factor 50 wordt behandeld omhoog doorwekend de Mediterrane zon, of iemand wie misschien van hun maaltijdal fresko wil genieten. De positie van het terras laat ontbijtlunch en diner toe om hier van worden genoten terwijl omhoog nog het doorweken van de zon.

Voor zij die wat schaduw verkiezen is er, aan het achtergedeelte van de villa, een grote veranda met BBQ. Aan de kant van het huis is 8m x 4m pool volledig met Roman stappen? ideal voor gemakkelijke toegang in het water. Het gemakkelijke onderhoud, gemodelleerde rijpe tuin omvat overvloed van aantrekkelijke bomen en shrubbery evenals manicured goed hagen die extra privacy geven.

Naast de gebruikelijke eigenschappen, zijn wij van mening dat de aandacht op het grote aantal vensters en de grootte van deze vensters zou moeten worden gevestigd, die de maximumhoeveelheid zonlicht in het bezit toestaan. De onderworpen verlichting voegt aan de lucht van klasse en elegantie van deze villa toe.

Latchi is een verrukkelijke visserijdorp/een jachthaven op de kust van het Noordwesten van Cyprus. De jachthaven zelf is een korte gang vanaf deze villa, waar u winkels, bars en restaurants kunt vinden en ideaal voor die die aan onderneming uit op rondvaarten aan de Blauwe Lagune dit wensen, en andere opwindende wateractiviteiten bent.

De stad van Polis met zijn banken, supermarkten, quaint dorpsvierkant en communicatie centrum is 5 minuten weg aandrijving.

De enige manier om de opmerkelijke kwaliteit van dit bezit te bevestigen is door te bekijken.

Airconditioning
Strand: Het lopen afstand
Plafondventilatoren
Dicht bij de Jachthaven
Engelse reeksbadkamerss
Volledig Geleverd
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Polis" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Polis
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Polis
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 245 m2
Oppervlakte grond: 750 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: