3 Slaapkamers Flats te koop Potamos Germasogeias Limassol Cyprus

Prijs

€ 438.000 | £ 371.862 | USD $ 479.435

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 142 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Deze flat wordt gevestigd bij het kwart van Potamos Germasogias, binnen de gemeente van Germasogia. Het wordt gevestigd tussen het hotel Koninklijke Strand Apollonia en het hotel Londa, in één van de trillendste en aantrekkelijke toeristengebieden van Limassol met vele winkels, herbergen met verse vissen, andere restaurants en hotels. Hoewel de vlakte aan het overzees zeer dicht is, is de overzeese mening beperkt. De vlakte heeft een totaal geregistreerd gebied van 142 sq.m en bestaat uit een open-plan zaal, het leven en het dineren gebied, een keuken, drie slaapkamers, één waarvan een Engels-reeksbadkamers, een afzonderlijke badkamers en behandelde veranda's heeft. De vloeren zijn behandeld met graniettegels, ceramiektegels en gelamineerd parket dat, zijn de vensters dubbel met aluminiumkaders worden verglaasd en de deuren zijn houten. Het landgebied van de activa heeft een normale, trapeziumvorm met een vlotte en vlakke oppervlakte. Het geniet van een noordelijke voorzijde van ongeveer 43 meters, die geregistreerd onder ogen zien, asfalteert kust vierbaansweg genoemd Vasileos Georgiou I en een zuidelijke voorzijde van ongeveer 40 meters die een genationaliseerd strandboulevardgebied onder ogen zien. Het ligt op het noordelijke deel van dit bezit en over benedenverdiepingswinkels met mezzanine en twee hogere vloeren van vier woonvlakten geschikt. Het gebouw heeft gewapend beton kaderstructuren met bakstenen muren en een vlak dak. De externe en gemeenschappelijke gebieden van het gebouw zijn in een goede staat van reparatie. De vlakke voordelen van airconditionings gespleten eenheden en granietkeuken worktops. Het bezit geniet van aan het licht gebrachte parkeerplaatsen en twee gemeenschappelijke zwembaden. Daarnaast wordt het gebied gediend door alle water, elektriciteits en telefoonnut.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Potamos Germasogeias
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 142 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: