3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Platres Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 280.170 | USD $ 361.218

Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 170 m2 Oppervlakte grond: 6100 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 4/3/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het het leven gebied is verdeeld in twee secties, heeft de zitkamer een comfortabele leerbank en twee stoelen, traditionele artefacten en grote vlakke het schermTV. De vensters kijken over de voortuin. De aangrenzende ruimte wordt verdeeld door een kleine muur met tweeling overspannen ingangen. Dit is een zonnige ruimte met grote vensters, dit over blikken het bos aan twee kanten en het zwembad van het het dineren gebied. Er zijn een werkende open haard en een grote eettafel die zetels 8. Er zijn extra stoelen voor het lezen of het ontspannen. De volledig uitgeruste keuken heeft een overvloed van het koken van potten, perfect voor zich het grote familie verzamelen en BBQ. Er zijn een oven en een haardplaat, microgolf, koelkastdiepvriezer, afwasmachine en ruime werkplaatsen. De keuken heeft een extra muuropslageenheid en een extra lijst voor voedselpresentatie. Er zijn een buitennutsruimte met een wasmachine en bergruimte. Dit heeft ook een douche, WC en handbassin. Er is een verder opslaggebied aan de kant van het bezit dat wordt gebruikt om het buitenmeubilair te houden. Van de woonkamer, aan het recht is een dubbele slaapkamer met traditioneel geklede tweepersoonsbed en garderobes. De familiebadkamers heeft een bad, een WC en een wasbassin. Aan de linkerzijde is de hoofdslaapkamer met traditioneel geleverd tweepersoonsbed en garderobes, zijn er ook een ensuiteWC en een wasbassin. De wenteltrap leidt tot een ruime zolderruimte die met vier eenpersoonsbedden licht traditioneel en geleverd is. Het achtergedeelte van het bezit heeft een groot zonterras met een privé zwembad en gebouwd in BBQ, heeft het een serie van installaties en gebladerte en is een totaal privé te ontspannen gebied.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Platres
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 170 m2
Oppervlakte grond: 6100 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: