2 Slaapkamers Flats te koop Arakapas Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 84.900 | USD $ 109.460

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 73 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het dorp van Arakapas is gesitueerd bij de provincie van Limassol. Zijn 25 minuten' drijven vanaf Limassol, 40 minuten van Larncaca, 50 minuten van Nicosia en 40 minuten van Troodos.


Het is beelden en het mooie die dorp door bergen bij een hoogte van 600m over het overzees wordt omringd, bouwt valleien en tussen twee rivierdelta's in. Bezoeker het bereiken daar zal bij eerste blik met schilderachtige ness van het dorp en zijn groen landschap worden gefascineerd.


Voor de aardminnaars zijn er het lopen wegen binnen groene landschappen die u ogenblikken van vreugde en ontspanning zullen aanbieden. Het is een gemengde woonontwikkeling met 14 vlakten (studio, 1, en 2 slaapkamers). Het is een project dat zeker alle behoeften aan permanent en vakantiehuis, met uitstekende architectuurfunctionaliteit en voldoende gegevens van naturelsteen, houten en natuurlijke tegels behandelt. Het gebouw met hoogte wordt geconstrueerd - kwaliteitsmaterialen en mengsels met de omringende aard die.


De Toekomst van het bezit: Flat met twee slaapkamers met onbelemmerde meningen aan rive, de omringende bergen en het Limassol Bos. Perfecte plaats voor vanaf de spanning van de stad te ontspannen en te krijgen.


Er zijn nog eens Twee 2 beschikbare slaapkamerflat. Behandeld gebied 62m2 tot 78m2.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Arakapas" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Arakapas
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 73 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done