2 Slaapkamers Flats te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs
£ 250.455 | USD $ 322.907

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 84 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
Fortuna, Nicosia, Cyprus
Fortuna is een complex van luxueuze flats met twee slaapkamers die in Nicosia, de hoofdstad worden gevestigd van Cyprus. Het centraal gevestigde kapitaal van het land is gesitueerd dichtbij het hart van de Mesaoria Vlaktes, recht op de banken van de Rivier Pedieos. Nicosia is de financiële en administratieve hub van Cyprus. Het is ook naar huis aan heel wat hogescholen, universiteiten en andere onderwijsondernemingen. Vandaag, met horden internationale studenten & gastarbeiders die de stad overstromen, heeft de stad grote commercieel en kosmopolitisch voelt ontwikkeld.
Nicosia gebeurt een verleidende stad te zijn, ideaal om te ervaren wat precies modern Cyprus moet aanbieden. De traditionele restaurants, de oude muren en de jonge en meer en meer trillende koffie en culturele scènes demonstreren vrij effectief de basismake-up van de stad. Het grootste museum van het land wordt ook gevonden in Nicosia.
Aangezien de huurmarkt verwante geen toerist is, geven de flats in Nicosia de hoogste opbrengsten op het eiland toe te schrijven aan de vraag het hele jaar door. wegens deze vraag, is de bezitsontwikkelaar voorbereide aanbieding een regeling van de huurwaarborg.
Nicosia geniet van een subtropisch semi-aride klimaat. De zomers zijn lang, droog, heet en benauwd terwijl de winters met de meeste regenval in de wintermaanden koel zijn.
Fortuna is een complex van goed uitgeruste en geleverde losgemaakte flats met twee slaapkamers met één badkamers, één toilet, afzonderlijke keuken, het dineren gebied, toegewezen opslagruimte en zitkamer. De ruimten worden volledig geleverd met het meubilair en de toestellen van uitstekende kwaliteit. Er is ook een toegewezen behandelde autoparkeerplaats. Het gebouw wordt goed gehandhaafd en is aanwezig in een uitstekende plaats. Alle zeer belangrijke belevingswaarde is gemakkelijk toegankelijk.
Hoogtepunten van Fortuna
Gemakkelijke toegang tot het stadscentrum, scholen, universiteiten en andere belevingswaarde
Zeer high-end specificaties
Toegewezen behandeld parkeren
Losgemaakte eenheden
Volledig geleverd met kwaliteitsmeubilair en elektrisch apparaten
Aangeboden de waarborgregeling van de huur
Intern behandeld gebied van 84 vierkante meter
Extern behandeld gebied van 19 vierkante meter
Totaal behandeld gebied van 103 vierkante meter
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 84 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: