2 Slaapkamers Flats te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 186.780 | USD $ 240.812

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte:
Verkoop type: Nieuwbouw

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
Een luxeflat met twee slaapkamers in het populaire dorp van Erimi
Een van-planground-floor flat met twee slaapkamers met uitstekende lokale belevingswaarde in het populaire dorp van Erimi op de rand van Limassol.
De flat van het Bezit ?
Deze van-planground-floor flat is ruim en modieus en verstrekt zowel comfort als luxe. Er is een groot open-plan het leven gebied dat de keuken evenals het dineren en de woonkamer omvat. Het gevoel van ruimte wordt vergroot door de veranda aan de voorzijde van het bezit.
Er is een hoofdslaapkamer met Engels-reeksfaciliteiten. De tweede badkamers deelt een familiebadkamers.
Het interne behandelde gebied is 78 vierkante meter. Er is ook een behandelde veranda van 14 vierkante meter.
De van-planflat is gepast voor levering in 24 maanden na het ondertekenen van contracten. Het bezit heeft uitstekend investeringspotentieel en verstrekt blootstelling aan de Limassol bezitsmarkt.
De plaats
Het dorp van Erimi zit ongeveer 14 kilometers ten westen van Limassol. Er is gemakkelijke toegang tot de stad en de meeste populaire gebieden in de stad kunnen binnen vijftien minuten worden bereikt.
Limassol is modieuze en bezitshot-spot van Cyprus dat door het openen van een luxejachthaven en een renovatie van zijn promenade en oude stad is omgezet.
Het is een trillende, kosmopolitische stad met een bloeiende bedrijfssector. Limassol is gerangschikt door TripAdvisor als derde de meeste up-and-coming bestemming in de wereld en opgeschept een benijdenswaardige kwaliteit van het leven.
Erimi is zeer woon van aard en is populair met expatgemeenschappen. Het is een uitstekende basis als vakantie of tweede huis. Het strand bij Curium is enkel een paar notulen weg evenals een fabelachtige amphitheatre met sublieme meningen. Het dorp schept een aantal tavernas, koffie en bars op om te genieten van. U zult ook de het Museum en toegang van de Wijn van Cyprus tot de wijnslepen in de Bergen Troodos vinden.
Het dorp is naast dorp Kolossi (Richard van bekendheid Lionheart) en dorp Episkopi dat ook een brede waaier van winkels en restaurants heeft.
Erimi is ongeveer 40 minuten van Paphos en 50 minuten aan Internationale Luchthavens Larnaca.
Ongeveer Vlucht aan de Zon
Wij helpen onze klanten woonbezit overzee veilig, veilig en buitengewone plaatsen inkopen.
Wij houden van de opwinding van het bezitten van bezit overzee en ons doel is te verzekeren u van die zelfde trilling geniet. Wij willen u zeker zijn dat u een correcte investering maakt, volledig geïnformeerd door het aankoopproces bent en vrede-van-mening hebt dat u veilig uw nieuw huis en veilig koopt.
De vlucht aan de Zon is een volledig bedrijfslid van de Vereniging van de Internationale Beroeps van het Bezit. Door Leden te gebruiken AIPP, krijgt u herverzekering dat een lid professioneel en met transparantie moet handelen. U zult ook toevlucht aan AIPP en de Ombudsman hebben van het Bezit als de problemen voorkomen.
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: