4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Protaras Protaras Famagusta Cyprus

Prijs
£ 418.859 | USD $ 540.027

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 163 m2
Verkoop type: Nieuwbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
Een exclusieve de familievilla van het luxe van-plan in een gezochte plaats
De Villa's van Semeli is een volledig-losgemaakte die luxevilla op een stil gebied slechts de aandrijving van een paar notulen van het Strand Kalamies en de oude vissenhaven wordt gebouwd. Dit is een populair project in een wenselijke plaats.
De plaats
Het zuidoosten van het eiland wordt vaak geacht het juweel van Cyprus. Het heeft betwistbaar de beste kustlijn met 14 blauw-vlagstranden zoals het beroemde Kalamies, de Drievuldigheid en Strand van de Zonsopgang allen binnen gemakkelijk bereik terwijl de Baai Nissi het aantal één strand in Europa door Tripadvisor is toegekend.
Het zuidoosten is een idyllische bestemming voor romantics met zo vele oude ruïnes, charmante dorpen en toneelstranden te onderzoeken. De warme glasheldere wateren en de overvloedige zonneschijn bevorderen het baden en ontspanning door het overzees.
Pernera is een gezochte plaats die een levensstijl verder vergelijkt niet alleen voor vakantiehuizen maar als aantrekkelijke investeringskans zal aanbieden. Het lang-seizoen en de mooie toeristenbestemming verstrekken de sterke vraag en goede huuropbrengsten.
Er is een goede waaier van faciliteiten maar de nieuwe ontwikkeling van de Jachthaven zal een waaier van restaurants, koffie en bars kenmerken om vraag naar de plaats verder te verbeteren.
Larnaca en zijn internationale luchthaven kunnen gemakkelijk binnen 45 minuten worden bereikt.
Het bezit - Semeli Villa 10 (het ontwerp van het Type E)
Semilia wordt gevestigd op een overweldigend perceel die het Middellandse-Zeegebied overzien en belooft een indrukwekkende inzameling van elitevilla's te zijn. Deze moderne en modieuze eigenschappen zijn zorgvuldig ontworpen met luxe en comfort in mening.
De stijl van de ontwikkeling is eigentijds om binnen met de Mediterrane stijl van het omringende gebied te mengen. Het decoratieve metselwerk voegt een aanraking van lokale charme aan het buitenontwerp toe. Intern, zijn het comfort, het licht en de ruimte zorgvuldig opgenomen op zowel het leven als het slapen gebieden.
U zult uw persoonlijkheid op uw nieuw huis via een uitgebreide keus van intern kunnen plaatsen
Het project is enord succesvol geweest en reeds 80% verkocht binnen een paar weken na de projectlancering geweest. Zulke is de vraag, zullen de resterende villa's niet voor lang beschikbaar zijn.
Dit van-planproject is gepast voor voltooiing in Juli 2018.
De bezitseigenschappen:
Hoofd slaapkamer met Engels-reeksfaciliteiten
Twee verdere grootmoedig-gerangschikte parterreslaapkamers delen een familiebadkamers
Een vierde slaapkamer is op de benedenverdieping
Extra gastWC
Licht-open plan het leven gebieden
De moderne uitstekende kwaliteit eindigt helemaal
Voorziening voor airconditioning indien nodig
Privé tuin met optie voor een zwembad
Privé dubbel parkerengebied
Totaal intern behandeld gebied van 163 vierkante meter
Behandelde veranda van 15 vierkante meter
Aan het licht gebrachte veranda van 45 vierkante meter
Totaal perceelgebied van 395 vierkante meter
Ongeveer Vlucht aan de Zon
Wij helpen onze klanten woonbezit overzee veilig, veilig en buitengewone plaatsen inkopen.
Wij houden van de opwinding van het bezitten van bezit overzee en ons doel is te verzekeren u van die zelfde trilling geniet. Wij willen u zeker zijn dat u een correcte investering maakt, volledig geïnformeerd door het aankoopproces bent en vrede-van-mening hebt dat u veilig uw nieuw huis en veilig koopt.
De vlucht aan de Zon is een volledig bedrijfslid van de Vereniging van de Internationale Beroeps van het Bezit (AIPP). Door Leden te gebruiken AIPP, krijgt u verzekering dat een lid moet professioneel handelen en u ook toevlucht aan AIPP zult hebben als de problemen voorkomen.
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Protaras
Regio: Famagusta
Subregio/gebied: Protaras
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 163 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: