3 Slaapkamers Flats te koop Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs
£ 505.155 | USD $ 651.287

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 121 m2
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 6/1/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
De Toevlucht van de Heuvels van Aphrodite is het allereerstee vijfsterren met poorten, volledig geïntegreerde golf, de vrije tijd en de onroerende goederenontwikkeling in Cyprus. De toevlucht wordt gerangschikt onder de hoogste 20 beste toevlucht in de wereld en vele toekenning gewonnen.
Bezettend een toneel en mooie plaats die, zacht naar de Middellandse Zee morsen, bezet de Heuvels Aphrodite een 234 hectareplaats tussen Paphos (15 kilometers aan het oosten) en Limassol (45 kilometers aan het westen). Het zit aan beide kanten van de Kloof Randi, overziend de vlek waar Aphrodite om van het overzees wordt gezegd toegenomen te zijn. Het is een vreedzame en ontspannende plaats met zodat vele faciliteiten en belevingswaarde, is er nooit een reden te ver af te dwalen.
De toevlucht is op het gebied genoemd Palaepaphos (Oude Paphos) en is dichtbij het kustdorp van Petra tou Romiou. Dit is de mythische geboorteplaats van Aphrodite, de Griekse godin van liefde en schoonheid, en de het oprichten mythe wordt verweven met de stad dusdanig dat Oude Paphos de beroemdste en belangrijke plaats voor het worshiping Aphrodite in de oude wereld werd. In Grieks-Romeinse tijden, was Paphos het kapitaal van het eiland, en het is goed - geweten voor de overblijfselen van het paleis van Roman gouverneur, waar de uitgebreide, fijne mozaïeken een belangrijke toeristenaantrekkelijkheid zijn. Paul de Apostel bezocht de stad tijdens de de eerste eeuwADVERTENTIE. De stad van Paphos is inbegrepen in de officiële Unesco- lijst van culturele en natuurlijke schatten van de erfenis van de wereld.
Paphos geniet van een subtropisch-mediterraan klimaat, met de mildste temperaturen op het eiland. Paphos is geselecteerd als Europees Kapitaal van Cultuur voor 2017.
Enkel een paar notulen van het toevluchthotel, is er een privé strand, waarmee paraplu's en sunbeds, en enkel is een 15 minieme pendelrit weg Baai Avdimou, tussen kiezelstenen en zand, schakelt en met glasheldere wateren en een paar grote vissentavernas komt. Er is ook weg een Blauw strand van de Vlag in Pissouri, de aandrijving van rond vijftien minuten.
Cyprus is gemakkelijk toegankelijk, met dagelijkse vluchten van het UK en talrijk andere Europese bestemmingen.
Dit is een Flat met drie slaapkamers met ruimten die ruim en uiterst comfortabel zijn. De flat is gebeëindigd volgens een hoge norm door zoals van een VijfsterrenToevlucht worden verwacht.
Deze Ariadne benedenverdiepingsflat wordt met drie slaapkamers genoemd na één van de liefdes van Theseus ? s. Het morst van de het leven en het dineren gebieden in in de schaduw gestelde pergola's. De behandelde terrassen verstrekken het extra in de schaduw stellen van de Mediterrane zon.
Het flatgebouw zelf heeft zijn eigen ingangspiazza en ruim parkeren, terwijl het fantasierijke tuinontwerp tot schilderachtige uitzicht leidt. Het gecombineerd met een bevallige mengeling van lokaal metselwerk, hout en traditioneel Cypriotisch detail, dit flat is plaatsen een perfecte rustige terugtocht.
Het Dorp van Theseus wordt geschikt rond drie terrassen, met het bevelen van meningen naar het overzees en de horizon, elk terras heeft een individueel karakter, nog zijn er geen het verwarren zij samen behoren. De natuurlijke contouren waarop het dorp wordt geplaatst geven de plaats sommige van zijn unieke aantrekkelijkheden. De architecten zijn zorgvuldig geweest om dit niet te vernietigen, in plaats daarvan werkend met de geest van de plaats om een natuurlijke en comfortabele harmonie te bereiken. Centraal bij Theseus is het dorp het belangrijkste zwembad met zijn schaduwrijk bomen, gazebo, en paviljoen, dat ook als informele nadruk voor het dorp dient. Dit zal een perfecte vlek zijn waarvan om van spectaculaire lokale sunsets te genieten en de Cypriotische liefde van het overzees te omhelzen.
Faciliteiten:
Privé zwembad
Airconditioning
Volledig geleverd
Totaal behandeld gebied van 121 vierkante meter
Het aan het licht gebrachte gebied van de Veranda van 9 vierkante meter
Totaal perceel van 130 vierkante meter
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 121 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: