5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Agia Fyla Limassol Cyprus

Prijs
£ 560.430 | USD $ 722.280

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 358 (m2)Oppervlakte grond: 835 (m2)
Verkoop type: Wederverkoop
check zwembad

Geactualiseerd: 12/6/2019
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Het perceel heeft rechthoekige vorm en gelegen in Ayia Fila, in de woonwijk van Laiki Lefkothea, 420 meters het oosten van hoofdweg palodia-Lemesou. Het perceel heeft een ground-floor oude villa ongeveer 12 jaar, die aan het het westendeel van het perceel gelegen is. De behandelde gebieden van de benedenverdieping zijn sqm 285 met woonkamer/eetkamer, keuken, toilet, badkamers en vier slaapkamers (één van hen Engels-reeks). Er is ook een zoldergebied van sqm ongeveer 70 dat uit bureau, slaapkamer en een douche met een toilet bestaat. Buiten, het huis, zijn er ook een pool, aan het licht gebrachte terrassen, een toilet met douche en een tuin.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agia Fyla
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 358 (m2)
Oppervlakte grond: 835 (m2)
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: