4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Ayia Napa Famagusta Cyprus

Prijs

€ 5.402.000 | £ 4.586.298 | USD $ 5.913.029

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 305 m2
Verkoop type: in aanbouw
check zwembad
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
Villa's ? A van het schiereiland ontwierpen wonderfully de villa van het luxe van-plan die in de Jachthaven van Ayia wordt gevestigd Napa
Ontworpen met een modern, open-planconcept met vloer-aan-plafond vensters die natuurlijke lichte en overweldigende meningen van de jachthaven aanbieden, combineren deze geraffineerde en elegante huizen moeiteloos het luxueuze, eigentijdse binnen en openlucht leven.
De plaats
De Jachthaven van Napa van Ayia wordt gevestigd op de zuidoostenkust van Cyprus enkel aan het westen van Ayia Napa in Ayia Thekla, halverwege tussen het Strand van Ayia Thekla en Strand Makronissos.
Deze hoek van het eiland is een up-and-coming gebied die glasheldere turkooise wateren aanbieden en het juweel van Cyprus geacht. Het Strand van Thekla van Ayia is één van veertien blauw-vlag zandige stranden die het beroemde Strand Landa, Strand Nissi, ook het Strand van de Zonsopgang en de Baai van de Vijgeboom omvat.
Ayia Nappa aan het oosten is de partijhoofdstad van Cyprus die zelfs Ibiza wedijvert. Enkel ligt het verdere oosten van de een paar notulen? aandrijving het Nationale BosPark van Capo Greco dat ook duidelijke aquamarijnwateren heeft en het beschermde pijnboombos ideal voor die sleept die van openluchtachtervolgingen houden.
Er zijn iets voor iedereen in dit mooie deel van het eiland beroemd voor zijn lange hete zomers met 340 dagen van overvloedige zonneschijn een jaar.
Larnaca en zijn internationale luchthaven kunnen gemakkelijk binnen dertig minuten worden bereikt.
De jachthaven
De bouw van de Jachthaven van Ayia is Napa begonnen en gepast voor voltooiing in 2020 geweest. De overheid-gesteunde ontwikkeling vertegenwoordigt een ? 220 miljoen investering met de enige ambitie de eerste zeilenbestemming van het Middellandse-Zeegebied te worden.
Het zal 190 flats kenmerken die in twee iconische torens, 29 luxevilla's, 600 bootmisstappen evenals uitgebreide commerciële faciliteiten worden gevestigd.
Het Dorp van Pyare zal het hart van de jachthaven zijn en in een halfrond bassin herinnerend van een eilandhaven ontworpen. Het zal een toneelwaterkant met een voetpromenadedeel kenmerken dat door een luchtparasolstructuur wordt behandeld. De winkels, de koffie, de restaurants en een brede waaier van recreatieve en vrije tijdsactiviteiten zullen tot een drukke haven-zijatmosfeer leiden.
Het complex wordt gecreeerd gebruikend een mengeling van regionaal steen, marmer, en glas en met distinctieve moderne lijnen gestalte gegeven die op de algemene elegantie en de stijl van de jachthaven wijzen; zijn gebogen en zich herhalend kader geeft de indruk van een schip? s schil.
Het bezit
Deze volledig losgemaakte villa met vier slaapkamers kenmerkt ruime open-plan het leven gebieden die worden ontworpen om u een modern open-plan het leven milieu met vloer-aan-plafond vensters aan te bieden die natuurlijke lichte en overweldigende meningen van de jachthaven aanbieden. Dit raffineerde en het elegante huis combineert foutloos het comfortabele binnen en openlucht leven. U zult van uw Mediterrane levensstijl aan het hoogtepunt kunnen genieten toe te schrijven aan de gemodelleerde tuinen, de ruime veranda's, en een zwembad van de oneindigheidsrand en, natuurlijk, uw zeer eigen privé zeilenligplaats.
De villa wordt gebouwd meer dan vier niveaus: -
Het grondniveau kenmerkt het het belangrijkste ontvangstgebied, leven en de eetkamers, de keuken, gastWC, de ruime behandelde en aan het licht gebrachte veranda's, een privé dek met een zwembad van de oneindigheidsrand en privé parkeren.
De slaapkamers, allen met Engels-reeksbadkamerss en behandelde veranda's, worden gevestigd op het parterre.
Een keukenbank en een aan het licht gebrachte veranda voltooien het gebied van de daktuin.
Het lagere niveau heeft een grote multifunctionele ruimte en breidt in privé gedaalde tuinen en binnenplaats uit.
Eigenschappen
Intern behandeld gebied van 305 vierkante meter
Behandelde veranda van 96 vierkante meter
Aan het licht gebrachte veranda van 121 vierkante meter
Kelderverdieping van 151 vierkante meter
De tuin van het dak van 172 vierkante meter
Het ontwerp van het type 4A
Privé Ligplaats
De volledige beschikbare diensten van het faciliteitenbeheer
Uitvoerige veiligheid 24-7
Premie-rang dubbel-verglaasde vensters
Centraal airconditioningssysteem regelbaar in veelvoudige streken door uw huis
Vloerverwarmingssysteem
Het slimme systeem van de huisautomatisering
Afzonderlijk wasserijgebied
Grote helemaal verstrekte opslaggebieden
Privé behandeld en beveiligd parkeren
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ayia Napa
Regio: Famagusta
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 305 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done