4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Ayia Napa Famagusta Cyprus

Prijs

€ 3.194.000 | £ 2.711.706 | USD $ 3.496.152

Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Nieuwbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
Een villa van de ultra-luxefrontlinie in Sun City Spa Toevlucht & Woonplaatsen
Deze uitzonderlijke villa van de van-planluxe wordt gevestigd binnen de de Toevlucht & Woonplaatsen van de Zon City Spa in Ayia Thekla enkel een paar kilometers van Ayia Napa in Zuidelijke Famagusta.
Deze villa zal het sublieme leven in een verfijnde vakantiebestemming, verbazende south-facing meningen van de Middellandse Zee en een prachtige beachfrontplaats voorzien. Deze luxevilla vertegenwoordigt een unieke en zeldzame kans om zulk een prestigieuze beachfrontplaats binnen een exclusieve vijfsterrentoevlucht te vinden.
De plaats
Sun City Spa de Toevlucht en de Woonplaatsen zijn een nieuwe ? 50 miljoen luxe vijfsterrenontwikkeling in Ayia Thekla, dicht bij de trillende en kosmopolitische toevlucht van Ayia Napa.
Gesitueerde Stunningly, Sun City Spa de Toevlucht & de Woonplaatsen worden geplaatst om te worden het meest gewenst
kust ontwikkeling in het Middellandse-Zeegebied en een kans zo gouden zoals de stralen van de zon van Cyprus.
Dank aan zijn het zeer belangrijke plaatsen op één van de populairste rek van kust in het zuidoostengebied
van het charmeren van Cyprus, biedt het project een uniek vooruitzicht voor die aan die naar een levensstijl ultra-Lux streven dat
wordt ondergedompeld in een water-kleur uitzicht van zand, overzees en harmonische natuurlijke schoonheid.
Het strand van Thekla van Ayia in Sotira, Ayia Napa wordt goedgekeurd en door eiland-zoekers over de wereld gehouden van,
vangend de harten van iedereen wie bezoeken. En met een nieuwe, snijkantjachthaven op de horizon ook, is de belofte van een platina-norm van de gewenste eilandlevensstijl niet alleen een tantalising belofte - het is al van u voor het nemen.
Deze zuidoostenhoek van het eiland is een up-and-coming gebied die glasheldere turkooise wateren aanbieden en het juweel van Cyprus geacht. In dichte nabijheid, zijn er veertien blauw-vlag zandige stranden met inbegrip van het beroemde Strand van de Drievuldigheid, Strand Nissi en de Baai van de Vijgeboom.
Aan het zuidoosten, ligt Park van Greco van de Kaap het Nationale Bos dat ook duidelijke aquamarijnwateren heeft en het beschermde pijnboombos ideal voor die sleept die van openluchtachtervolgingen houden.
De ontwikkeling zal van een prestigieuze nieuwe luxejachthaven die dichtbij in Ayia Thekla worden gebouwd profiteren. Deze spectaculaire ontwikkeling ? 220m produceert reeds heel wat rente en de bezitsprijzen in het gebied zijn reeds op de stijging.
Het is gemakkelijk om te zien waarom deze zuidoostenhoek groot potentieel gegeven de plaats, de graad van de investeringen vanuit het buitenland en de sterke terugwinning in bezitswaarden over Cyprus aanbiedt.
Dit deel van het eiland heeft de lang-hete droge zomers en de kort-milde winters. Het is beroemd voor zijn 340 dagen van zonneschijn een jaar makend tot het een ideale vakantiebestemming.
Voor die die investeringsdoeleinden zoeken, voorziet het lange seizoen aantrekkelijke huuropbrengsten en de unieke aard van de villa, zou het zijn toekomstige verkoopbaarheid samen met sterk potentieel voor kapitaalwinst moeten behouden.
Larnaca en zijn internationale luchthaven kunnen gemakkelijk binnen veertig minuten worden bereikt.
Het bezit - Villa Vier
Deze van-planvilla is gelegen aan de frontlinie die direct de sublieme onbelemmerde panoramische meningen van de Middellandse Zee en directe toegang tot het strand aanbieden. Het is gepast voor voltooiing in Juni 2019.
De hoofdslaapkamers kenmerken de faciliteiten van de Engels-reeksbadkamers terwijl de andere drie slaapkamers drie familiebadkamerss delen. Er is een extra watercloset.
Er zijn een groot modern keuken en een open-plan die en het leven gebieden dineren die foutloos op de veranda's en de verbazende kustmeningen leiden.
Het interne behandelde gebied van de villa is 277 vierkante meter met grootmoedig gerangschikte behandelde en aan het licht gebrachte vernandas. Het totale eerste beachfrontperceel is 485 vierkante meter.
Alle ruimten zullen worden gebeëindigd gebruikend natuurlijke materialen met schone eigentijdse en functionele lijnen en het luxueuze leveren en montage. De de ruimten? belevingswaarde en diensten zullen de recentste technologie dergelijke LCD HD-TVs, een volledig-uitgerust systeem van het ruimtevermaak, een connectiviteit van verschillende media en slimme gebruikersvriendelijke ruimte milieucontroles omvatten.
De architect voor deze ontwikkeling is beroemde Eleni Pattichi, directeur bij de internationaal toegekende architecturale vaste Architecten van EP. De binnenlandse ontwerper is verstrekt door Pericles Liatsos overwoog één van de hoogste internationale ontwerpers in Cyprus door zijn unieke en distinctieve ontwerpen. Zijn filosofie is dat het binnenlandse ontwerp de harmonische fusie van elementen is die functionaliteit, esthetisch beroep en comfort van het doel voorzien onze levenskwaliteit op nieuwe niveaus op te heffen.
De faciliteiten
De villa zal van toegang tot een volledige waaier van de hoteldiensten en belevingswaarde profiteren. De toevlucht zal een indrukwekkende serie van belevingswaarde met inbegrip van een luxekuuroord, twee grote communale zwembaden opscheppen, sportenfaciliteiten met inbegrip van tennisbanen samen met ruime openluchtgebieden die prachtig gemodelleerde tuinen kenmerken evenals een serie van bars en internationale restaurants.
Ongeveer Vlucht aan de Zon
Wij helpen onze klanten woonbezit overzee veilig, veilig en buitengewone plaatsen inkopen.
Wij houden van de opwinding van het bezitten van bezit overzee en ons doel is te verzekeren u van die zelfde trilling geniet. Wij willen u zeker zijn dat u een correcte investering maakt, volledig geïnformeerd door het aankoopproces bent en vrede-van-mening hebt dat u veilig uw nieuw huis en veilig koopt.
De vlucht aan de Zon is een volledig bedrijfslid van de Vereniging van de Internationale Beroeps van het Bezit (AIPP
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Ayia Napa
Regio: Famagusta
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: