3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs
£ 1.154.640 | USD $ 1.488.656

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte:
Verkoop type: in aanbouw

Geactualiseerd: 4/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
De Heuvels van Minthis, Paphos
De Heuvels van Minthis biedt het verfijnde leven, geïnspireerde Mediterrane architectuur en overvloedige belevingswaarde, allen omhoog verpakt aan binnen een gepersonaliseerde vijfsterrentoevlucht. Op een plaats die bijna vijf miljoen vierkante meter overspannen, belooft de toevlucht luxe en escapisme.
De eigenschappen worden door wereld-beroemd architectenHout Bagot met een reputatie concentreerden zich op milieu en geologische thema's ontworpen om superieure ontwerpen in sympathie van de natuurlijke omgeving te voorzien.
De Heuvels van Minthis brengt een nieuwe afmeting aan het Mediterrane leven. De distinctieve eigentijdse architectuur die door lokale cultuur wordt geïnspireerd mengt foutloos met aard. De leeftijdlooze ontwerpen wijzen op traditionele Cypriotische karakter en stijl, die door open plekken, watereigenschappen, en privé binnenplaatsen wordt gekenmerkt. Elke woonplaats is een vloeibare reeks binnen en openluchtruimten, het hele jaar door in het verbazende klimaat van Cyprus te genieten van.
De afwerking en de inrichtingen is zorgvuldig geselecteerd door het binnenlandse ontwerpteam bij Hout Bagot om op het kaliber en de kwaliteit van de architectuur zelf te wijzen, en ingezetenen te voorzien van uiteindelijk in gemak, comfort, en luxe.
Naast de uitzonderlijke plaats, de bevoorrechte meningen en de inspirerende architectuur, biedt de Heuvels Minthis ingezetenen een rijkdom aan belevingswaarde, volledige vrije tijd en ontspanningsfaciliteiten en een horde recreatieve keuzen aan. Een cursus van het kampioenschapsgolf, de tennisbanen, en een aardsleep zijn een steekproef van de activiteiten ter plaatse, of de ingezetenen kunnen eenvoudig in het luxueuze kuuroord ontspannen en verjongen. Het verzekert een veelbelovende woonervaring door de onberispelijke gepersonaliseerde dienst aan te bieden om elk levensstijlfacet te behandelen, hetzij zonder onderbreking portier, in-woonplaats zal het dineren of het eenvoudige gemak van huishoudeningezetenen van het vijfsterren Mediterrane leven bij zijn beste genieten
De Heuvels van Minthis is een aandrijving van twintig minuten aan Paphos en nog eens tien minuten aan de Internationale Luchthaven. Paphos zit in het zuidwesten van het eiland en is het populairste gebied voor bezitsinvesteerders overzee toe te schrijven aan zijn grote faciliteiten, vriendschappelijke expatgemeenschappen en toegang tot een brede waaier van restaurants, tavernas, en bars.
Het is een gebied dat in geschiedenis is getrokken en de archeologische plaats dichtbij Kato Paphos werd vermeld als Plaats van de Erfenis van de Wereld door Unesco in 1980. De monumentale ondergrondse graven zijn hier volkomen uitgehakt van vast gesteente die terug naar vroege Hellenistic en Roman periodes dateren.
Gezien deze rijke erfenis, is de kuststad van Paphos gekozen als culturele hoofdstad van Europa voor het jaar 2017.
Een andere eigenschap is het subtropische Mediterrane klimaat, met de mildste temperaturen op het eiland. De opgeheven en binnenlandse plaats zal een welkome hulp van de lange hete zomers verstrekken.
Deze villa met drie slaapkamers met één Engels-reeks en één familiebadkamers wordt in een zeer grootmoedig perceel van 1.346 vierkante meter gebouwd die privacy, vrede en veiligheid verstrekken. Het de bouwgebied is 155 vierkante meter met inbegrip van terrassen en een behandeld balkon van 16 vierkante meter en een aan het licht gebracht balkon van 70 vierkante meter.
De van-planeigenschappen met drie slaapkamers zijn beschikbaar in een waaier van stijlen - of Amalthia, Asteria, Artemis, Calista, Cleone of Maia.
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: