4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs
£ 454.215 | USD $ 585.611

Slaapkamers: 4
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 215 m2
Verkoop type: in aanbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
Een villa van de van-planluxe in Kato Paphos
Deze luxevilla wordt gevestigd in het hart van Kato Paphos, het gebied van de binnenstad van Paphos.
De plaats
De woonplaatsen van de Wandelgalerij worden gevestigd in Kato Paphos - de hartslag van Paphos met het leven elk van zijn zeer. Kato Paphos wordt gebouwd rond de oude haven en hier zult u een promenade, vissentavernas, hotels, bars, restaurants, herinneringswinkels en verscheidene archeologische plaatsen vinden. Het is een trillend deel van de stad.
Het archeologische gebied in Kato Paphos werd vermeld als Plaats van de Erfenis van de Wereld in 1980 en deze plaats omvat een enorm aantal gebieden en monumenten meestal van Roman periodetijden.
Kato Paphos is dicht aan alle belevingswaarde die Paphos moet aanbieden en enkel 15 minieme aandrijving aan de luchthaven is.
Paphos zit in het zuidwesten van het eiland en is het populairste gebied voor bezitsinvesteerders overzee toe te schrijven aan zijn brede waaier van faciliteiten, geschiedenis, cultuur, stranden, vriendschappelijke expatgemeenschappen en toegang tot een buitengewone waaier van restaurants, tavernas, en bars.
Gezien deze rijke erfenis, is de kuststad van Paphos gekozen als culturele hoofdstad van Europa voor het jaar 2017.
Een andere eigenschap is het subtropische Mediterrane klimaat, met de mildste temperaturen op het eiland.
Het bezit
Deze luxevilla is ontworpen om gemak en het milieuvriendelijke leven te verstrekken. Er zijn vier-slaapkamers met drie familiebadkamerss samen met een extra WC.
Er is een open-plankeuken en het dineren/het leven gebied dat tot verandaideal voor onderhouden het in de open lucht leidt. De ruime het leven gebieden en de veranda's zullen een licht, winderig, vers gevoel voorzien om volledig voordeel te nemen van het Mediterrane leven. Dit verse helder voelt zal met de levering van grote vloer-aan-plafond vensters en terrasdeuren worden geholpen.
wegens de grootmoedige grootte van het perceel is er de optie om een privé zwembad te omvatten. De percelen van deze grootte in Kato Paphos zijn zelden beschikbaar.
Om het openlucht het leven gebied te voltooien, zal er ook een dakterras die meningen over de oude stad en het overzees aanbieden zijn.
Het binnenland van deze moderne villa is ontworpen met luxe en technologie in mening. De bovenkant van de waaierbouwmaterialen is gebruikt in combinatie met elementen zoals glas, marmeren en houten allen met hoogst van specificaties met inbegrip van volledig-gepaste ingevoerde moderne keukens en badkamerss.
Eigenschappen
Intern behandeld gebied van 215 vierkante meter
Externe behandelde gebieden van 35 vierkante meter
Het terras van het dak van 50 vierkante meter
Totaal perceel van 270 vierkante meter
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 215 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: