3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Paphos Pafos Paphos Cyprus

Prijs
£ 274.227 | USD $ 353.556

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 142 m2
Verkoop type: in aanbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 4/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
De luxevilla van het van-plan met privé zwembad in Anarita, Paphos
Deze moderne concurrerend-de prijs vastgestelde van villa wordt gevestigd in een opgeheven positie in het gezochte dorp van Anarita dat in de heuvels overziend het Middellandse-Zeegebied aan het oosten van Paphos ligt.
Met gemakkelijke toegang tot de kust, een brede waaier van belevingswaarde, centrale Paphos en de luchthaven, zou dit bezit een uitstekend vakantiehuis met zeer goed huurpotentieel maken.
De bouw is op deze fase van de ontwikkeling begonnen en gepast voor levering tegen eind 2019 geweest. De gefaseerde betalingen zijn beschikbaar evenals de optie om het ontwerp en het interne eindigen te wijzigen.
De plaats
De villa wordt gevestigd in het gezochte dorp van Anarita op de rand van Paphos. Het is een grote plaats om de naburige dorpen van Achelia, Mandria, Choletria en Kouklia te onderzoeken.
Het traditionele dorp van Pissouri is ook binnen gemakkelijk bereik. Onderweg zult u Petra tou Romiou vinden die ook als de Rots van Aphrodite, de mythische geboorteplaats wordt bekend van Aphrodite. De combinatie van de schoonheid van het gebied en zijn status in mythologie maakt tot het een populaire toeristenplaats
De villa is goed gesitueerd met het strand, centrale Paphos en de internationale luchthaven allen binnen een straal van tien kilometers.
Dit exclusieve gebied voorziet ruime eigenschappen voor uw vrede en de privacy heeft nog het voordeel om binnen gemakkelijk bereik van alle vele aantrekkelijkheden in het gebied te zijn.
Paphos zit in het zuidwesten van het eiland en is het populairste gebied voor bezitsinvesteerders overzee toe te schrijven aan zijn brede waaier van faciliteiten, geschiedenis, cultuur, stranden, vriendschappelijke lokaal en expat gemeenschappen, evenals, en toegang tot een buitengewone waaier van restaurants, koffie, tavernas en bars.
Het is een gebied dat in geschiedenis is getrokken en de archeologische plaats dichtbij Kato Paphos werd vermeld als Plaats van de Erfenis van de Wereld door Unesco in 1980. De monumentale ondergrondse graven zijn hier volkomen uitgehakt van vast gesteente die terug naar vroege Hellenistic en Roman periodes dateren.
Gezien deze rijke erfenis, is het gemakkelijk om te zien waarom de kuststad van Paphos als culturele hoofdstad van Europa voor het jaar 2017 werd gekozen.
Een andere majoor trekt is het subtropische Mediterrane klimaat, met de mildste temperaturen op het eiland. De lichtjes opgeheven binnenlandse plaats zal wat welkome hulp van de lange hete zomers verstrekken.
Het bezit
Deze losgemaakte villa heeft drie slaapkamers en drie badkamerss. Er zijn twee ruime slaapkamers op het parterre elk met hun eigen Engels-reeksfaciliteiten. De derde slaapkamer wordt gevestigd op de benedenverdieping en deelt een familiebadkamers.
Er is een open-plankeuken en het dineren/het leven gebied dat tot de veranda voor onderhouden het in de open lucht leidt. De ruime het leven gebieden en de veranda's zullen een licht, winderig, vers gevoel voorzien om volledig voordeel te nemen van het Mediterrane leven. Dit verse helder voelt zal met de levering van grote vensters en Franse deuren worden geholpen.
Er is een grootmoedig grootteperceel die een privé zwembad met Roman stappen voorzien. De tuin heeft ruime veranda'sideal voor het Mediterrane leven.
Het binnenland van deze moderne villa is ontworpen met luxe en gemak in mening. De bovenkant van de waaierbouwmaterialen is gebruikt in combinatie met elementen zoals glas, marmeren en houten allen met hoogst van specificaties met inbegrip van volledig-gepaste ingevoerde moderne keukens en badkamerss.
Eigenschappen
Intern behandeld gebied van 142 vierkante meter
Behandelde veranda van 3 vierkante meter
Aan het licht gebrachte veranda van 18 vierkante meter
Totaal perceel van 126 vierkante meter
De druksysteem van het water
Betegeld parkeerterrein met het open dak van de pergolastijl
Het bestand gewapend beton ontwerp van de aardbeving
Moderne keuken met graniet werk-bovenkanten
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Paphos
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 142 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: