4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Frenaros Famagusta Cyprus

Prijs

€ 270.000 | £ 229.230 | USD $ 295.542

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte:
Verkoop type: Nieuwbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
Een vrij buitengewone familievilla die fantastische die waarde aanbieden in de traditionele Cypriotische stad van Frenaros wordt gevestigd
Een uiterst concurrerend geprijste losgemaakte villa met vier slaapkamers in de charmante stad van Frenaros. Voor die die een tweede huis of een permanente woonplaats zoeken, biedt dit huis buitengewone waarde aan die een rustige levensstijl, mooie plattelandsmeningen evenals een gemakkelijke toegang tot een brede waaier van lokale belevingswaarde en de kust aanbieden.
De plaats
Frenaros is een charismatische stad in Famagusta enkel aan het westen van Paralimni en Deryneia. Het is de laatste jaren van een landelijke landbouwgemeenschap gegroeid, beroemd voor zijn vruchtbare rode grond en de aardappel en de watermeloenproductie van Cyprus, in een progressieve stad. Het schept een indrukwekkende serie van belevingswaarde op die allen letterlijk binnen een paar notulengang van uw villa is.
Hoewel de populariteit en de vraag uitbreiding in de grootte van de stad hebben veroorzaakt, is het erin geslaagd om zijn rijke culturele tradities te behouden en het belangrijkste vierkant kenmerkt koffie, tavernas, bakkerijen en kerken nog wijzend op de kenmerken van het oude dorp.
De lokale steden houden een wekelijkse landbouwers? markt en er is een beroemd die watermeloenfestival in Juli wordt gehouden elk jaar. Halloumi en de watermeloen van Frenaros zijn een te missen niet combinatie.
De stad is een goede hub om zuidelijke Famagusta te onderzoeken. Het is ongeveer 15 kilometers aan Ayia Napa op de zuidenkust evenals Kapparis, Pernera en Protaras op de het oostenkust. Deze hoek van het eiland is beroemd voor zijn 14 blauw-vlagstranden zoals Nissi, Landa, Drievuldigheid en het Strand van de Zonsopgang die allen binnen gemakkelijk bereik.
De laatste jaren, als vele binnenlandse dorpen, heeft het van een verhoging van populariteit toe te schrijven aan zijn onbeschadigd karakter en aantrekkelijke bezitsprijzen wanneer vergeleken bij de populairdere toevlucht genoten. Als u een traditionelere manier van Cyprioot waardeert die maar met toegang tot een brede keus van faciliteiten leven, is Frenaros een perfecte plaats in het bijzonder voor die die een betaalbaar tweede huis of een permanente woonplaats zoeken.
Larnaca en zijn internationale luchthaven zijn enkel 45 minuten ? aandrijving van de stad.
Het bezit
Deze heldere, moderne, losgemaakte villa voorziet een overweldigend die familiehuis in een stille woonwijk met buitengewone meningen wordt gevestigd die onbeschadigd platteland overzien.
Geëindigd volgens een zeer hoge norm door het gebruiken van hoogte - het de kwaliteitsmaterialen en meubilair, het ontwerp van dit het uitnodigen familiehuis vangen de heldere Mediterrane kleuren van het omringende gebied.
Voor de benedenverdieping, is er een grote open-plankeuken, die en het dineren gebied evenals een een gastslaapkamer en badkamers leven die een douche en een Jacuzzi omvat.
Voor het parterre, zijn er drie heldere, moderne slaapkamers evenals een familiebadkamers. Er is ook een balkon om van die overweldigende plattelandsmeningen te genieten.
Het totale behandelde gebied is 249 vierkante meter bevat binnen een grootmoedig perceel dat werkingsgebied voor een privé zwembad indien gewenst heeft.
Ongeveer Vlucht aan de Zon
Wij helpen onze klanten woonbezit overzee veilig, veilig en buitengewone plaatsen inkopen.
Wij houden van de opwinding van het bezitten van bezit overzee en ons doel is te verzekeren u van die zelfde trilling geniet. Wij willen u zeker zijn dat u een correcte investering maakt, volledig geïnformeerd door het aankoopproces bent en vrede-van-mening hebt dat u veilig uw nieuw huis en veilig koopt.
De vlucht aan de Zon is een volledig bedrijfslid van de Vereniging van de Internationale Beroeps van het Bezit (AIPP). U kunt worden verzekerd dat de leden professioneel en doorzichtig moeten handelen. U zult ook toevlucht aan AIPP en de Ombudsman hebben van het Bezit als de problemen voorkomen.
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Frenaros
Regio: Famagusta
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: