1 Slaapkamers Flats te koop Sotira Famagusta Cyprus

Prijs

€ 70.000 | £ 59.430 | USD $ 76.622

Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 54 m2
Verkoop type: Nieuwbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Escape to the Sun Ltd
David Clarke
Ligging: England
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
De Samenvatting van het bezit
Buitengewone Flat Met één slaapkamer in Sotira.
Deze flat is een uitstekend entry-level bezit dat buitengewone waarde toe te schrijven aan zijn binnenlandse plaats - enkel van het geslagen toeristenspoor maar nog nog met gemakkelijke toegang tot de kust verstrekt.
De Tuinen van Eleonas is gesitueerd dicht bij het dorp van Sotira op de zuidoostenkust van Cyprus. De ontwikkeling bestaat uit ruime flats en de ingezetenen zullen van het gebruik van grote communale zwembaden, tennisbanen en gemakopslag genieten.
De plaats
Sotira is beroemd voor zijn pictogrammen Byzantium en Metabyzantine. Het is een gebiedsrijken in geschiedenis en cultuur.
De lokale belevingswaarde is allen binnen gemakkelijk bereik. De meest dichtbijgelegen supermarkt is enkel weg een paar notulen? gang en de populaire restaurants kunnen binnen tien minuten worden bereikt. De het welkom heten traditionele Cypriotische dorpen van Sotira, Frenaros en Paralimni zijn gemakkelijk toegankelijk allen en bieden een brede waaier van winkels, supermarkten, tavernas evenals de gebruikelijke belevingswaarde aan.
Het gebied rond Sotira kronkelt en lichtjes opgeheven voorziet fantastische overzeese meningen en een lichtjes koeler klimaat.
Het Meer van Paralimni grenst aan Sotira voorziend de plaats van indrukwekkende fauna en flora die tegen diverse internationale organisaties beschermd is.
Deze zuidoostenhoek van het eiland is een up-and-coming gebied dat glasheldere turkooise wateren aanbiedt en het juweel van Cyprus geacht. Dichtbij, zijn er veertien blauw-vlag zandige stranden met inbegrip van het beroemde Strand van de Drievuldigheid, het Strand van de Zonsopgang, Strand Nissi en de Baai van de Vijgeboom. Aan het zuiden, ligt het Nationale BosPark van Capo Greco dat ook duidelijke aquamarijnwateren heeft en het beschermde pijnboombos ideal voor die sleept die van openluchtachtervolgingen houden. Het is een idyllische bestemming voor romantics met zo vele oude ruïnes, charmante dorpen en toneelstranden te onderzoeken. Het gebied verstrekt alles voor de vakantieganger van mooi landschap aan heerlijk voedsel, uitstekende hotels, vriendschappelijke gastheren en historische gezichten.
De stad van Larnaca en zijn internationale luchthaven is slechts 25 minuten van het complex.
Het bezit
De zorgvuldige aandacht is gegeven in het ontwerpen van de eigenschappen, om maximumcomfort te verstrekken. Het externe metselwerk eindigt dat in de eigenschappen wijst op de stijl van het omringende gebied en toevoegt karakter aan de ontwikkeling is opgenomen.
De flats zijn modern, modieus en ruim met open-plan het leven gebieden en grote terrasdeuren om die zonneschijn van Cyprus te maximaliseren. De behandelde veranda's staan u toe om Mediterrane leven van het in de open lucht aan het hoogtepunt te genieten.
Het complex verstrekt alle vereiste faciliteiten voor uw gemak zodat u over de spanningen van uw levend van dag tot dag kunt vergeten en onderdompelen in vreedzame rust en ontspanning.
De flats worden ook zeer concurrerend geprijst voor gelijkaardige eigenschappen in dit deel van de wereld.
Eigenschappen
Benedenverdiepingsflat met één slaapkamer
Communale zwembaden
De pool van kinderen ? s
Volledig gepaste keuken
Voorziening van airconditioning
Behandelde garage
De meningen van de pool
Tennisbaan
Dubbele verglazing
Onder druk gezet watersysteem
Veranda van 18 vierkante meter
Behandeld gebied van 54 vierkante meter
Ongeveer Vlucht aan de Zon
Wij helpen onze klanten woonbezit overzee veilig, veilig en buitengewone plaatsen inkopen.
Wij houden van de opwinding van het bezitten van bezit overzee en ons doel is te verzekeren u van die zelfde trilling geniet. Wij willen u zeker zijn dat u een correcte investering maakt, volledig geïnformeerd door het aankoopproces bent en vrede-van-mening hebt dat u veilig uw nieuw huis en veilig koopt.
De vlucht aan de Zon is een volledig bedrijfslid van de Vereniging van de Internationale Beroeps van het Bezit (AIPP). U kunt worden verzekerd dat de leden professioneel en doorzichtig moeten handelen. U zult ook toevlucht aan AIPP en de Ombudsman hebben van het Bezit als de problemen voorkomen.
%desc1%
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Sotira
Regio: Famagusta
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 54 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: