2 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Souni Limassol Cyprus

Prijs

€ 377.000 | £ 320.073 | USD $ 412.664

Slaapkamers: 2
Badkamers:
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 128.13 m2
Verkoop type: in aanbouw

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

• Gevestigd in het dorp van Souni op de rand van Limassol, deze 2 en 3 slaapkamer losgemaakte villa's en bungalowweneigenschap privé zwembaden en privé parkeren.


• Omringd door een heerlijk pijnboombos.
• Grote percelen met het lage gebied van de de bouwdichtheid.
• Het overzien van het zoute meer, bergen en het overzees.
• Dicht bij dorpsbelevingswaarde & de diensten/15 min- aandrijvings aan Pissouri Baai/10 min.- aandrijvings aan Limassol Stad en stranden/20 min.- aandrijvings aan Internationale Luchthaven Pafos en de Toevlucht van het Golf van Beachfront van de Rots van het Venus.Deze villa's voor verkoop worden gevestigd in het schilderachtige dorp van Souni, op de rand van Limassol. Elk bezit voor verkoop in deze ontwikkeling is zorgvuldig ontworpen op zijn eigen individueel groot perceel inbegrepen met een privé zwembad. Alle villa's hebben ruim binnenland met grote veranda's en privé parkeerplaats. Ook lage dichtheid met grote percelen. Alle villa's hebben een privé zwembad. Deze villa's voor verkoop zijn slechts een tien minuten aandrijving van Limassol centrum. Drijven de mooie 15 tot 20 minuten door de schilderachtige dorpen met hun uitstekende kleine wijnmakerijen leidend u aan de beroemde Toevlucht van de Ski Troodos. De beroemde zandige stranden van de Mijl en het Curium van Dames zijn slechts een paar notulen wegrijden.
Het project is een toevluchtsoord die harmonisatie en kalmte aanbieden die de eigenschappen maken ideal voor of permanente of vakantieresidentie koopt en een stevige investering vergelijkt.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen
Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Souni
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 128.13 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: