3 Slaapkamers Flats te koop Acropolis Nicosia Cyprus

Prijs

€ 210.000 | £ 178.290 | USD $ 229.866

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 138 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning
hot_tub Centrale verwarming

Geactualiseerd: 8/8/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Voor verkoop 3 slaapkamerflat in Akropolis. Het werd gebouwd in 2008 en bestaat uit 108 sqm binnenlands behandeld gebied en 30 sqm behandelde veranda. Het is op de 3de verdieping van een 4 verdiepingsgebouw. Het heeft een Italiaanse die keuken, vloerverwarming (in elke ruimte wordt een gescheiden), de eenheden van a/c in elke ruimte, parketbevloering in de slaapkamers, het systeem van de waterdruk, verwarmde handdoeksporen, bergruimte, behandelde parkeerplaats en onlangs gerenoveerd. De algemene flat is in perfecte voorwaarde.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Acropolis" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Acropolis
Regio: Nicosia
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 138 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: done