3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Geroskipou Paphos Cyprus

Prijs
£ 309.885 | USD $ 399.529

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 164 m2 Oppervlakte grond: 173 m2
Verkoop type: in aanbouw
check zwembad
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 2/26/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Een uitzonderlijk ruime huisvoordelen van een Italiaanse gestileerde keuken met graniet worktops, gastgarderobe, open plan die en het dineren gebied met dubbele schuifdeuren aan het terrasgebied leven. De trap leidt tot de 1st verdieping waar er 3 slaapkamers, elk met gepaste garderobes zijn; de hoofdslaapkamer op de eerste verdieping heeft een Engels-reeks de slaapkamer een privé behandelde veranda heeft. Uiterlijk, zijn er voor en achterterrasgebieden, en privé parkeren. Het bezit is binnen gemakkelijke het lopen afstand aan het dorpscentrum en enkel een paar notulen van het strand.


Zeer belangrijke Eigenschappen

Van het voordeel halen van het planproject uit het kiezen van finishers. De Italiaanse gestileerde douche van de keuken Hoofd Engels-Reeks. Grote familiebadkamers. De garderobe van de gast Ruime het leven gebied het Lopen afstand aan dorpsvierkant dicht bij winkels, restaurants en scholenA de perfecte Gemakkelijke toegang van het familiehuis tot de stad van Paphos dicht bij de autosnelweg en de nieuwe Internationale Luchthaven Paphos

Groot gebied. Met goed huurpotentieelHet gebied


Geroskipou schept een overvloed van moderne dagfaciliteiten en toch op niets van zijn charme als traditioneel Cypriotisch dorp verloren. Zijn nabijheid aan stad Paphos en Internationale Luchthaven zorgt ervoor dat het dorp Geroskipou populaire keus met locals en bezoekers is. Geroskipou is beroemd voor zijn zeldzame 5 overkoepelde Kerk, traditionele aardewerk en „verrukkingen van Cyprus“. Is het lange, zandige strand van Geroskipou toegekend de lofbetuiging van ` blauwe vlag' status en aangeboden zwemmers een keus van koffie, bars en recreatieve faciliteiten.


Waarschijnlijk genesteld in de hoek van het Zuidwesten in het mooiste deel van het eiland en beschut van het Noorden door de bergen Troodos, geniet Paphos, eens het Roman kapitaal van het eiland, van de milde winters en verwarmt, schijnbaar de eindeloze zomers. Het irrigatiesysteem heeft helpen om Paphos in de „tuin van Cyprus“ te veranderen en het is ook beroemd zoals hebbend één van de gezondste klimaten in het Middellandse-Zeegebied.


Paphos is de nadruk van één van de opwindendste gebieden voor onroerende goedereninvestering in het oostelijke Middellandse-Zeegebied geworden. De overheid en de particuliere onderneming blijven zwaar in de infrastructuur investeren, die dergelijke eigenschappen verstrekken zoals uitbreidt het autosnelwegnetwerk, uitgebreide verbeteringen aan de quaint haven van Paphos en de kustgang, wordt een nieuwe overzichtsjachthaven gepland voor rond 1000 jachten en de bevordering van de Internationale Luchthaven in één van het modernst in het Mediterrane bassin.


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Geroskipou" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Geroskipou
Regio: Paphos
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 164 m2
Oppervlakte grond: 173 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: