5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Kissonerga Pafos Paphos Cyprus

Prijs
£ 1.358.400 | USD $ 1.751.360

Slaapkamers: 5
Badkamers: 4
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 500 m2 Oppervlakte grond: 2580 m2
Verkoop type: in aanbouw
check zwembad

Geactualiseerd: 4/3/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Dit mooie, super luxueus, strandboulevard, wordt losgemaakte villa's gevestigd op een stil gebied in Kissonerga, locted slechts een paar notulen vanaf het centrum van Paphos. Het project is juist op het strand, frontlijn.

Aanbiedend strandboulevardvilla's in wenselijke afgezonderde plaatsideal worden geplaatst voor een ontspannen manier van het leven, op blauw-vlagstrand, toevlucht, bezienswaardigheden, belevingswaarde en de diensten die. Het project is dicht aan Jachthaven Paphos, en de Wandelgalerij van de Weg van Koningen.

Als het comfort en de stijl voor uw manier van het leven belangrijk zijn, mis niet de kans deel van deze unieke ontwikkeling uit te maken.

Aanbiedend een waaier van opties om u van het bezit van uw dromen te voorzien, om bouwstijl te zijn 2 grote strandboulevard losgemaakte villa's, op 2580m ² landgebied.

Dit project is plant weg ontwikkeling in Paphos.

Huis 1

Benedenverdieping: 146.81m Verdieping ² eerste: 148.82m Verdieping ² tweede: 55.88m Kelderverdieping ²: 97.62m ² Behandelde veranda's: 50m Totaal behandeld gebied ²: 500m ²

Huis 2

Benedenverdieping: 109.65m Verdieping ² eerste: 139.97m Verdieping ² tweede: 40.18m Kelderverdieping ²: 62.72m ² Behandelde veranda's: 25 m2 Totaal behandeld gebied: 377m ²


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Kissonerga" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Kissonerga
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
zwembad: done zwembad
Oppervlakte: 500 m2
Oppervlakte grond: 2580 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: