Vastgoed te koop Tsirio Limassol Cyprus

Prijs

€ 2.100.000 | £ 1.782.900 | USD $ 2.298.660

Slaapkamers: Studio
Badkamers:
Type eigendom: Vastgoed
Oppervlakte: Floor: 504 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 10/23/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:

Modern woonflatgebouw van 8 eenheden dat moderne architectuur en de materialen van uitstekende kwaliteit combineert.Het complex is een uitstekende investering voor huur, aangezien het gebied uitstekende infrastructuur, met gemakkelijke en geschikte verbinding aan vele belangrijke belevingswaarde en diensten in de stad heeft. Complex met poorten en heeft 8 wooneenheden van 1 - en 2 slaapkamerflats. Elke flat zal een modern plan, met grote open pleklay-out, naar maat gemaakte keukenkasten hebben en kasten inbouwen. Elke eenheid zal zijn eigen privé, behandeld balkon met lariksdubbel verglaasde vensters hebben.Ideal voor woonplaats wie een flat op een geschikt en wenselijk gebied van? zoeken? de stad aangezien het aan het stadscentrum en de autosnelweg dicht is. Enkel weinig meters vanaf complex zijn er apotheken, gezondheidsfaciliteiten, winkels, scholen, bureaus en kruidenierswinkelopslag.


Het type van bezit: Flatgebouw


De BTW: Toepasselijk


Stadium: Planning


De datum van de levering: September 2020


Totaal behandeld gebied: 851m2


Intern behandeld gebied: 504


Behandelde veranda's: 138


Behandeld parkeren: 96


Gemeenschappelijk gebied: 80


Totaal aan het licht gebracht gebied: 29m2


Aan het licht gebrachte veranda's: 29m2


Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Tsirio" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Tsirio
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 504 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: