2 Slaapkamers Flats te koop Agios theodoros Paphos Cyprus

Prijs
£ 297.150 | USD $ 383.110

Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 74 sq meters
Verkoop type: in aanbouw

Geactualiseerd: 7/4/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Het project bestaat uit 8 luxeflats met twee drie slaapkamers. De ontwikkeling is in aanbouw en zal wordt gebeëindigd met de hoogste kwaliteitsspecificaties om hoogste eindinrichtingen en montage te omvatten. Alle flats hebben ruim ruimtengebied, eigentijdse gestileerde keukens en badkamerss, balkons en beveiligen vloerparkeren. Het project wordt gevestigd in centrale Paphos met een kort-afstand van overheidsbureaus, met een verscheidenheid van winkels, restaurants, bars in straal van minieme aandrijving 5 en andere diensten. De rotonde Paphos is minieme aandrijving minder dan 2 van het project en het verbindt Paphos aan andere Cypriotische steden. De haven van Paphos is slechts om de 10 minuten drijft. - 10 mins strand-15 mins mins Paphos haven luchthaven-2 mins restaurants/supermarkt-10
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Agios theodoros" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agios theodoros
Regio: Paphos
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 74 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: