5 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Agios theodoros Paphos Cyprus

Prijs
£ 585.810 | USD $ 755.274

Slaapkamers: 5
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 335 sq metersOppervlakte grond: 610
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit grote huis wordt gevestigd in een stille woonhoek van Universeel Gebied, Agio's Theodoros van Gemeente Paphos. Is de totale grootte van het huis 360 sq.m waarvan 25 sq.m een garage voor 2 auto's vormen die intern in het huis leidt. Het huis is van een mooi eigentijds architectuurontwerp en alle interne gebieden worden zeer smartly ontworpen/geconstrueerd die efficiënt door eigenaars kunnen worden gebruikt. Het interne gebied is zoals volgen: De de zitkamerruimte van de kelderverdieping met natuurlijke zon lichte afzonderlijke eetkamer en staaf afzonderlijke woonkamer met een afzonderlijke de keukenruimte van de brandplaats met het dineren van de de ruimte Engelse reeks van de gebiedszoektocht van de de badkamersgast WCgarage voor 2 van de het nutsroom1st Vloer van de Zaal van auto'sTV kleine de keukenwoonkamer/zitkamer 4 slaapkamers waaruit de hoofdslaapkamer het nut van de Engels-reeksbadkamers roomExternally heeft, het huis heeft een werf, de meesten waarvan behandeld met gestempeld beton is, tuin, en open parkeerplaatsen bloeit. De plaats is meer dan perfect, sinds in het lopen afstand aan de Wandelgalerij van de Weg van Koningen Paphos, het gebied van het Strand van Kato Paphos, supermarkten, scholen en alle nodig belevingswaarde is. Tot slot is er ongebruikte de bouwdichtheid voor het perceel van ongeveer 250 sq.m dat een concurrerend voordeel en een kans bestaat om onafhankelijke 2de Hoogste penthousen van Vloer 2 of 3 of één van beide 1 op te richten reusachtig in GROTE GROTE Investeringsmogelijkheid size.GREAT!!!
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Agios theodoros" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agios theodoros
Regio: Paphos
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 335 m2
Oppervlakte grond: 610
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: