3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Agios theodoros-Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 195.270 | USD $ 251.758

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 131 sq metersOppervlakte grond: 210
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 2/21/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Onlangs vernieuwd, verwarm het huisimpasse van de 3 slaapkamerfamilie. Vergemakkelijkt met een familiebadkamers, badkuip, 1 Engels-reeks en 1 gasten w/c met douche op de benedenverdieping. Vloer gepaste garderobes in alle slaapkamers. Twee slaapkamers hebben een balkon. Er is onder druk gezet watersysteem. Individuele grote keuken met het dineren gebied. Het bezit heeft een nutsruimte met opslag op de benedenverdieping. Er zijn een privé zwembad en een zeer grote veranda. Perfect bezit voor investering, vakantiehuis of permanente woonplaats…
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Agios theodoros-Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agios theodoros-Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 131 m2
Oppervlakte grond: 210
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: