Commerciële Eigendommen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 2.845.260 | USD $ 3.666.960

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte: Floor: 736 sq metersOppervlakte grond: 402
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 1/16/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Een gebouw met Stedelijke ruimte, distinctieve het ontwerpeigenschappen van het luxebureau en een strikt functionele lucht. Karakteristiek is dit project van bureaus industriële die esthetisch door de gevierde Zolder van New York wordt geïnspireerd kijkt. De gedempte tonen ontmoeten het kader van het ruwe, crittal-stijlstaal, laten de blootgestelde baksteenmengsels met natuurlijke hout en dubbel-hoogteplafonds foutloos lichte stroom door ruw nog geraffineerd die binnenland, met Florentijnse tegels voor een onverwachte romantische aanraking wordt versierd. Voor de buitenkant, plaatsen het herstelde metselwerk en de prevoorzijden van het gietvormbeton apart de bureauruimte van naburige vermelde gebouwen, zal het toevoegen van de stedelijke Oude de stadsLimassol.The bouw van de luxerand de kenmerken van een vakantiehotel hebben. Het gebouw is slechts 350m van het overzees en het zal voor levering Aplril 2020 klaar zijn. Als de cliënt een deel van het gebouw wil kopen is dit ook een optie.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 736 m2
Oppervlakte grond: 402
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: