3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Limassol Southern Coast Limassol Cyprus

Prijs
£ 224.985 | USD $ 290.069

Slaapkamers: 3
Badkamers: 3
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 205 m2 Oppervlakte grond: 1764 m2
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 2/21/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Dit losgemaakte huis met drie slaapkamers is beschikbaar voor verkoop. Het wordt gevestigd in het gebied van Amvrosios van Agio's, Limassol. Het huis is gelegen aan een landperceel van 1764 sq.m en heeft een behandeld gebied van 205 sq.m. Het huis heeft geen pool, maar er is een plaats voor het. Het is een minieme aandrijving 15 van het centrum van Limassol in een mooie en stille plaats van het dorp van Agio's Amvrosios.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Limassol" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Limassol
Regio: Limassol
Subregio/gebied: Southern Coast
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 205 m2
Oppervlakte grond: 1764 m2
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: