3 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Agia Zoni Limassol Cyprus

Prijs
£ 339.600 | USD $ 437.840

Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 292 sq metersOppervlakte grond: 600
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/5/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
For sale  three bedroom upper floor house in Agia Zoni area one of the most beautiful areas in Limassol.The house is fully furnished.It has covered area 292 square meters and plot size 600 square meters and  large  covered verandas 55 square meters.It consists from an open kitchen, a living room/dining room and a guest WC .Furthermore there are three bedrooms with spacious cabinets and two largebathrooms , one sauna, utility room and store room. It has easy access to the motorway. This upper house was built of excellent and durable materials in classic/modern architectural design and features comfortable and functional spaces.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Agia Zoni" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agia Zoni
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 292 m2
Oppervlakte grond: 600
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: