Commerciële Eigendommen te koop Agia Zoni Limassol Cyprus

Prijs
£ 301.770 | USD $ 388.920

Slaapkamers:
Badkamers: 7
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte: Floor: 700 sq meters
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 1/28/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
This amazing business opportunity for a already up and running night club/Hall for events located in the busy area of Anexartisia old townThe lease on the business is for 10 years but can be extended to 20years. It will have new licenses for music and alcohol.Also if you want you can apply to renew the food license as it already has a kitchen that was up and running. The hall has V/R air conditioning throughout, music system worth around 60.000 set up already with a full bar.It has 7 bathrooms, a separate entrance hall with a separate office, three private rooms and three separate entrances. Parking opposite for around 30 cars that is free after 22:00 o'clockRent will be 700 Euro a month.

Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Agia Zoni" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agia Zoni
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 700 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: