2 Slaapkamers Flats te koop Agia Zoni Limassol Cyprus

Prijs
£ 202.617 | USD $ 261.132

Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Type eigendom: Flats
Oppervlakte: Floor: 78 sq meters
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 1/22/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Gevestigd in het hart van Limassol zal het bezit met zijn verschillend ontwerp absoluut een indruk maken. Niet ver vanaf alle belevingswaarde, commercieel centrum van stad en winkels, zal deze unieke structuur de eigentijdse manier geven om te leven aan iedereen in onderzoek naar het, die comfort, luxe en exclusiveness aanbieden. Het gebouw bestaat uit 10 luxueuze flats en is verdeeld in 4 niveaus. Voor het eerste niveau, zijn er twee dubbele slaapkamer en één enkele slaapkamerflats. Voor het tweede niveau, zijn er twee en flats met drie slaapkamers. Het derde niveau wordt bezet door twee enige slaapkamer en één dubbele slaapkamerflats terwijl het vierde niveau twee luxueuze penthousen met twee drie slaapkamers zowel met een privé daktuin als keurig ontworpen pergola's omvat.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Agia Zoni" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agia Zoni
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 78 m2
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: