6 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Agia Zoni Limassol Cyprus

Prijs
£ 382.050 | USD $ 492.570

Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 211 sq metersOppervlakte grond: 252
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 4/2/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Blue Sky
Blue Sky Property Consultants
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Frans,Italiaans,Russisch
 phone_in_talk De voorkeur aan de telefoon.

TelefoonBlue Sky Property Consultants

notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Oud huis beschikbaar in het Centrum van de Stad van Limassol. Gevestigd op een prominente positie en een veel gezocht gebied. Het stadscentrum is binnen het lopen afstand en alle belevingswaarde is in dichte nabijheid. De woonplaats schept een factor 140% van de de bouwdichtheid, 50% dekking en een toelage van 4 vloeren op. Ideal voor het omzetten in een flatjeblok of het houden zoals is welke twee afzonderlijke woonplaatsen is. Momenteel bezet het benedenverdiepingshuis 119m2 en het parterre 92m2. Een extra 141m2 kan worden geconstrueerd. Een recente waardevaststelling is gedragen die aan de geinteresseerde koper kan worden voorgesteld. Ideal voor een beleggingsaankoop. Gelieve te vragen verdere informatie en het bekijken.
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Agia Zoni" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Agia Zoni
Regio: Limassol
Subregio/gebied:
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 211 m2
Oppervlakte grond: 252
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: