4 Slaapkamers Villa-Huizen te koop Konia Pafos Paphos Cyprus

Prijs
£ 193.995 | USD $ 250.020

Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Type eigendom: Villa-Huizen
Oppervlakte: Floor: 5 m2 Oppervlakte grond: 180 m2
Verkoop type: Wederverkoop
ac_unit Airconditioning

Geactualiseerd: 1/22/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Buy Cyprus
Maxine 
Ligging: Cyprus
Talen: Engels
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Villa-huis voor Verkoop in Konia
4 DE LOSGEMAAKTE VILLA VAN DE SLAAPKAMER VERBINDING IN KONIA
Dit huisdeel met vier slaapkamers van ?Apollon ? woon complex in Konia, Paphos.
Het bezit is naast Straat Souliou, het c. 670m noorden van de Autosnelweg van Paphos - Limassol en het c. 800m oosten van het Algemene Ziekenhuis Paphos.
Het huis heeft een behandeld gebied van 180sqm en bestaat uit van het open een plan leven/eetkamer en keuken, een gasttoilet en een slaapkamer op de benedenverdieping en drie slaapkamers (één waarvan Engels-reeks) is en een badkamers op het parterre. Het heeft airconditioningseenheden, dubbele verglaasde vensters en een open haard.
Het directe gebied van het bezit bestaat uit hoofdzakelijk van woonontwikkelingen en heeft grote toegankelijkheid aan de Autosnelweg van Paphos - Limassol.
Buycyprus LTD is een vergunning gegeven en Geregistreerde Agent van het Landgoed, registratienummer met Vereniging 1014 van de Makelaars in onroerend goed van Cyprus en het registratienummer 477/E
Met meer dan 20 jaar ervarings allebei hier in Cyprus en het UK, koop de aanbieding van Cyprus u de deskundigheid u verdient.
Wij pride op klantentevredenheid met zowel kopers als verkopers die van onze deskundige kennis in de Markt van Cyprus profiteren Real Estate. Wij zullen u onpartijdig, onbevooroordeeld advies geven en zullen u van eerlijke nauwkeurige bezitsinformatie voorzien.
Binnen
“ Niet gemeubileerd
“ Open Keuken
“ Airconditioning
De“ plaats van de brand
Het“ toilet van de gast
“ De Zaal van de Douche van de Engels-reeks
“ HoofdSlaapkamer
Openlucht
“ Privé (behandeld) Parkeren
“ Tuin
“ Dubbele Verglazing
“ Balkon
Meningen/Afstanden
“ Strand: 10 min- aandrijvings
“ Internationale School 5 minuten aandrijving
“ Belevingswaarde: Het lopen Afstand
“ Luchthaven: 15 min- aandrijvings
“ Stad: 5 min- aandrijvings
“ Golf: 5 van de min- Aandrijving
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Konia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Konia
Regio: Paphos
Subregio/gebied: Pafos
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte: 5 m2
Oppervlakte grond: 180 m2
Bouwdatum:
Airconditioning: done
Centrale verwarming: