Commerciële Eigendommen te koop Nicosia Lefkosia Nicosia Cyprus

Prijs
£ 84.900 | USD $ 109.460

Slaapkamers:
Badkamers:
Type eigendom: Commerciële Eigendommen
Oppervlakte:
Verkoop type: Wederverkoop

Geactualiseerd: 7/12/2020
Avatar
Eigenaar / manager:
Ideal Homes Cyprus Ltd
Andrea Razzi
Ligging: Cyprus
Talen: Engels,Italiaans,Russisch
notification_important Voorkom fraude - lees onze disclaimer

www.holprop.nl treedt niet op als makelaar of vertegenwoordiger voor de eigendommen op deze website en is niet verantwoordelijk voor reserveringen.
De informatie wordt ingevoerd door de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom. Alle contractuele overeenkomsten met betrekking tot de aankoop of de verhuur van eigendommen gelden uitsluitend voor de eigenaar/vertegenwoordiger van het eigendom en uzelf en hebben op geen enkele wijze betrekking op Holprop Ltd.
Het is de verantwoordelijkheid van de persoon die een eigendom wenst te huren of te kopen om de nauwkeurigheid van de details te controleren voordat de transactie wordt afgehandeld en het is de verantwoordelijkheid van de eigenaar/vertegenwoordiger om de kredietwaardigheid van de huurder/koper te controleren. We hosten uitsluitend een portal voor individuen of bedrijven om eigendommen te promoten.
We behouden ons echter wel het recht voor om eigendommen te verwijderen in geval van ernstige misrepresentaties of onbevredigende praktijken waarover we meerdere klachten hebben ontvangen.

Veilige transacties:
Gebruik altijd uw gezond verstand als u uw transacties uitvoert. We bevelen aan het gebruik van moeilijk te traceren methoden zoals Western Union of Moneygram te vermijden en indien mogelijk creditcards te gebruiken.
Rapporteer deze advertentie

Rapporteer deze advertentie.
Klik hier om deze advertentie te zien in zijn originele versie: Engels
Dit is misschien de computer vertaling:
Beschrijving
Bureau in een centrale en levendige plaats in het Kwart van Agioi Omologites in de Gemeente van Nicosia. Het bezit is ideaal gezien gesitueerd dicht bij een overvloed van belevingswaarde en de diensten zoals winkels, koffie, restaurants enz. Bovendien heeft het uitstekende toegang tot het de stadscentrum van Nicosia. In het algemeen, is het een uitstekende plaats met hoge vraag naar eigenschappen toe te schrijven aan zijn centrale plaats en toegankelijkheid.
Het wordt gevestigd op de benedenverdieping van het gebouw en het bestaat uit een verenigd opslaggebied. Het gebied van de interne ruimten is sqm 99.
Het is geschikt voor privé-gebruik of voor huur met een goede terugkeer. Het is belangrijk om op te merken dat het bezit een afzonderlijke titelakte heeft verworven.
Bezit TypeOffice
Binnen Faciliteiten
Openlucht Faciliteiten
Opmerkingen:
Zoeken op de kaart:    location_on Vergelijkbare eigenschappen

Exact Locatie niet gespecifieerd - Town's op kaart "Nicosia" Cyprus

Voorzieningen:
Adres:
Postcode:
Plaats: Nicosia
Regio: Nicosia
Subregio/gebied: Lefkosia
Land: Cyprus
Main Features:
Oppervlakte:
Oppervlakte grond:
Bouwdatum:
Airconditioning:
Centrale verwarming: